Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki put kad provjerim vijesti neki novi pozar buknuo, novi neredi negdje, ratovi eskaliraju, klizista se pokrecu, djeca se ubijaju, mrznja sve veca, narod sve ludji Ode sve u k.
Ovaj požar, prvo kao mali, tinja danima. Svi koji su vozili na relaciji Žepče- Zenica mogli su se uvjetiti u to. Svi se pouzdali u kišu i da će kiša ugasiti. Sada nažalost postaje pravi požar obzirom da se na vrijeme nije gasio.
Dobro smo ove godine prošli sa požarima. Dobro je samo da se šume obnavljaju i niko nije stradao.
ovo gori od prosle subote kada sam prolazio, cekalo se sedmica da se rasiri pa onda da gase
Tako je. Od 18. juna gori pomalo.
18.jula.
Ovaj požar sam ja prijavio 16.7.2024. u poslijepodnevnim satima. Vatrogasac iz Žepča koji se javio na poziv je rekao da znaju za taj požar ali ne mogi doći do njega. I tu se priča za njega i one koji su njega i sve slične doveli da sjede u vatrogasnom završava. Boli njih ona stvar što će se to proširiti i što će neko nastradati. Nikada nizašto nisu odgovarali...
sutra gasi helikopter OSBIH
Gdje su silna Eko udruzenja za zaštitu prirode da dobrovoljno pomognu u gasenju
Treba piromane poslati na dugogodišnju robiju
Pomozite narode u spasavanju sume.. pa cete u zatvor za 5 metara drva.
sretno ljudi, a nasi nek se srame jer nisu nabavili kanader
Helikopter, helikopter.
A odakle helikopteri dolaze...iz Australije?
Garant se siblje i zivica palila jer ovdje se tako odlaze otpad. Na gomilu i zazdij
Ako nije poplava jest pozar.
Ovo jadno Željezno polje 2014 pokosila poplava sad im prijeti požar. Lokacija za poželiti.
Drzava, naravno, ladi ja jca.