Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je problem.Saljite mu penziju jer je covjek radio kao i ostali u institucijama BiH.
Dosegoh maksimum na Stetinom clanku slucajno... Sto se tice Niksica, njega boli briga za stranku i poslje! mijenjate ga podhitno i definisite sa drugim pro BiH strankama zajednicku nacionalno strategiju i crvene linije! Mora ae stati na kraj ovim izdajama i sitnosicarskim trgovanjem drzavom za stranacke interese! Kao sto je Nermin pokusao sa drzavnom i imovinom i kao sto nam sprema za zakonom o radu i novom porezom od 20% na dohodak, to vam je fajront stranci!
Dati bilo sta kriminalnom bjeguncu je samar svim postenim ljudima koji placaju poreze. Nek radi tamo gdje je pobjegao instice penziju. Ako hoce ovdje nesto, nek dodje prvo da malo odlezi u tvorza
Ovaj slučaj govori sve o našoj BiH i nesposobnoj i korumpiranoj vlasti u liku i djelu tzv. Vijeća ministara BiH. Po kojem Zakonu, Pravilniku Oni rade?!?! Ovaj lik je nakon pet dana trebao dobiti otkaz! A neka i dalje slube i Tuilaštvo rade svoj dio polsla!!!
Treba mu dati otpremninu,zahvaliti se i ako treba klečeći ga zamoliti da se vrati....kada nam je sve nakaradno neka i to bude!
ma jok neka iz hr vodi ustanovu
odkaz i zatvor
Istratziti i ove sto ga brane.
Covicevci odlucuju.o novom bjeguncu.
U bolovanju je i sada dzabe zasjedate, jeste sta rijesili za donju Jablanicu, odakle ilegalan kamenolom iznad
Nema bolovanja nego zatvor.
Plata ide redovno, posaljite mu i sluzbeno vozilo... mmeee, mmmee.
Ma oprostite čovjeku sve,dajte mu otpremnine i penziju i nađite mi neko mjesto u nekoj ambasadi da radi.Tako se to inače radi u BiH.
Mene ne bi cudilo da procitamo i da je Fahrudin Solak na bolovanju da jos prima uredno platu
Tražiti izručenje i onda strpat psa makar 10 godina u zatvor.
kao i do sada ova trenutna vlast će izaći ""u susret onom ko radi za legitimnog""