Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citam i ne vjerujem: Zoran Tegeltija predlozio Osmana Mehmedagića za direktora OSA-e??? Onog istog lika sto je kupio 2 diplome i kojem i pored toga sto se sve zna niko ne moze nista? O, zemljo apsurda, uvijek me iznenadis
Iako ih imaju bezbroj, ipak je slucaj diplome Osmice, jedna od najvecih sramota sda stranke. Na takvoj funkciji braniti lika koji nema diplomu je novo dno koje je sda izmislila, jer ga prije nije bilo.
@SpoonerIsBack To je samo komad papira, bitno je da covjek zna posao.
Najbolje je imenovati Hrvata na mjesto direktora, a ostale za zamjenike. Ionako Hrvatska SOA ima najbolje informacije, pa da to bude i napismeno.
Evo ja😇
SVAKA CAST VIDIMO SE
YBEM I TEBI MTR ZABO I TEBI SE DOBRO POKENYAM U ZVALJE, RE.TA.RDUU. ZAR NIJEDAN VLA NEMA VRAT ILI DA PRAVO GLEDA ILI DA IMA BAR SVOJE ZUBE? P.IZDO DJIKANSKA