Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onda ide Buk Bijela Izborni Zakon Otvoreni Balkan/velika srbija sve po nalogu Vucica
ma kakav Vucic ameri su sve vec dokumentovali
Jesam li dobro razumio ili su Konakovic, Forto i Helez danas potpisali da dva hrvatska kantona mogu napraviti firmu koja ce upravljati juznom interkonekcijom. De facto su prihvatili Covicev Hrvatski gas u BIH
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sanja Vlaisavljević,rođena Bucalo,od majke Džemile,suprug Ugo zarađuje hljeb kao profesor na Sarajevskom filozofskom fakultetu,za oca joj se ne zna puno,samo da se prezivao Hasanbegović,toliko ukratko!!
SVE OK ALI STO HITNIJE GRAD SARAJEVO MORA RADITI NA GRIJANJU IZ TE KAKANJ TAKO DA BI TO BIO NEZAVISAN ENERGETSKI RESURS KOJI NIKO NEBI MOGAO ISLOVLJAVATI I UCJENJIVATI. STO SE KRIJE DA IZMEDJU DARAJEVA I ZENICE IMAJU TRZERVE O MILIJARDE TONA UGLJA. ŠTA SE ČEKA?
Đaba ste krećili Sve dok se ne donese zakon na nivou države o enrgestkom sistemu koji jasno piše u Dejtonskom sporazumu Anex 9 ništa nema od toga.Tamo fin o piše da se osnuje korposracija o upravljanju energima na nivou držvave.Hebe vas Bečirovič koji hpče da se poštuje Dejtonski sporazum i ništa više.
Pujdo podvio rep jernema drugog izbora ili na ulicu ili izdaji prodaji Drzavu da bi sto duze ostao u fotelji ali bogami izgleda da ce ga brzo Dodik najuriti iz vlasti
Da se mene pita ja nebi ni na jedan! Rade bi Gas kupio za Marsa! Ja se ne pitam nego narod u BiH! Ja bi se priklucio na nas stari JANAF naftovod koji je izgradi Energoinvest! Jos nismo rijesili spor za HR o naftovodu! Nismo nikada ni naplatili koristenje naseg dijela naftovoda! Ruta bi trebala ici ili preko Krajine ili preko Brckoga! Iz Brckog u FBIH! Sada hoce da grade novi tok da mogu pokrati nase pare! Energoinvest je gradio Jugoslovenski naftovod i sad hocemo nase pare!
Komšiću najveći problem južna konekcija, istočna nema veze i što postojeće može zavrnut Srbija, baš je telektualac
Ova i skoro sve odluke ovih prevaranata nemaju uporiste u vazecem zakonodavstvu i tako je nezakonita i plod autokrata Niksica Konakica i drugih kriminalaca
Konjakovic forto helez izdajnici necemo vam ovo zaboravit al nemogu vjerovat da je Kemo ademovic sa ovim izdajnicima
Napisite i ostale zakone koji su usvojeni! izmedju ostaloga zakon o vanjskim poslovima i vstv
Jesam li dobro razumio ili su Konakovic, Forto i Helez danas potpisali da dva hrvatska kantona mogu napraviti firmu koja ce upravljati juznom interkonekcijom. De facto su prihvatili Covicev Hrvatski gas u BIH
Za Klix je odluka ili Nacrt osnova za vođenje pregovora radi zaključivanja Sporazuma jedno te isto.
Dižemo kredit na BiH da od naših para napravimo plinovode a onda će rs i dva kantona da to preuzmu na sebe i da nam lupaju cijene transporta kroz plinovod koji se pravi od naših para.Nema dalje.Pa ima li iko u Bošnjaka normalan????
Samo u bih je problem nezavisnost od rusije. Samo u bih se opcije smatraju kao opasne. Dragi ljudi, sto vise opcija ima manje zavisimo o bilo kome, konkurencija je veca, cijene manje, a nama bolje. Prestanite smarati sa nacionalizmom.
Koji crni nacionalizam.Ovo ti je nastavak parazitske politike da se isisa i zadnja marka od Sarajeva, Zenice, Tuzle...
@handrija Hajde ti meni objasni kako? Kakve veze ima sarajevo sa plinom u mostaru, bijeljini? Kakva je razlika izmedju ruskog gasa kojeg sad uvozimo i ruskog gasa iz srbije?
Gasovodom se nastoji zaokruziti cijepanje BIH po entitetima, to je cirkus kako se njime zaobilaze podrucja sa Bosnjackom vecinom. Naravno, ovi ublehasi to ne vide, a vecina ih cak i shvata i drago im je
Stvar je vrlo jednostavna, daleko najveci dio tog gasovoda ce platiti i trositi srednja Bosna i oni treba i da imaju kontrolu nad tim gasovodom. Sve ostalo je budalastina, ako sutra sta rikne boli onog iz Posusja, ne zuri mu se, kao sto se nije zurilo ni cetnicima da popravljaju dalekovode oko Sarajeva. Neka se prave gasovodi, ali glad HDZa i SNSDa se nikada ne moze zadovoljiti. Onaj ko ima pare, kome to treba, on ce da ga sebi pravi i da ga koristi!
pa srednja bosna već ima gasovod, kako ti to ne znaš, ali srati mozes :D
@K04, de ne budali... Ako Posusje sebi pravi gasovod, onda nema problema, neka ga Posusje sebi i plati, jel' tako? A ako Posusje misli naplacivati prolaz gasa u srednju Bosnu, onda zini jako...
Kakav plin? Da imamo ucjene da nam industrija izdahne? Samo zeleni izvori električne energije, energetska efikasnost, toplotne pumpe, višak struje u proizvodnju zelenog hidrogena, imamo malo stanovnika i energije na bacanje, ne treba nam uopšte plin. Samodostatni smo energetski. Treba onima koji hoće da se ugrade u transport, distribuciju itd.