Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ono kada si umobolnik, pa posaljes djecu u epidemiju, pa se pravis emancipovani seljak, i izvlacis se medijima... Daj Boze da su djeca okej, i da ako Bog da promijene skolu cim prodje ovo! Koji idiot!
Ovaj se napusio pa umislio on doktor hahaha
Pa neće ni imati temp prve 2-3 sedmice. Kakav idiotizam
postoji li ovdje zavod za javno zdravstvo, ili je vijece roditelja nadlezna institucija?
Pitanje 1: jeste li boravili u zaristu virusa? Jeste! Pitanje 2: je li inkubacija traje do 2 sedmice? Traje! Pitanje 3: jeste li se izolovali od drugih dok je perioda inkubacije? Ne znam jer na to glavno pitanje nisi ponudio odgovor!
@bitcekakobude inkubacia moze biti i do 28 dana
Ko je tog lika ovlastio da govori u ime VR bilo što? Gdje je to on dobio zvanje infektologa ili epidemiologa? Čemu pominjanje napačenih stanovnika Sarajeva? Ne daj Bože da i jedno dijete u toj školi bude zaraženo njega treba dovesti da mu obara temperaturu.
Javite nam za dvadesetak dana. Cijeli svijet u panici...hajmo malo djecu slat na ekskurziju. Sta je skolovanje bez ekskurzije ha jaaaah
@Hordashhh uzela se provizija od turisticke agencije pa se moralo ici.
Pohapsiti i roditelje...
Super...samo sad ne izlazite iz kuce 15 dana...i svi sretni