Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj inače godinama na državnoj pipi pa odnekud iskoči sa nekakvim mišljenjima...ublehar svojevrsni
Svako ima pravo da štiti svoje interese. Bolje da se žali nego da se uradi kako ne treba. Ublehari su oni koji klimaju glavom šta god da im se servira.
Jos jedna postenjacina.i samostalni zastupnik. Kako da ne. Usao u politiku jer je skontao kako bi mogao da izmuze lovu.
Da li je prijavio imovinu ? Mozda jos malo kasljuca
uhljeb koji je napustio stranku da bi ostatak pausala koji je isao stranci on dobivao. i ovakvi nam moralisu
Ovo su njega savjetovali sda botovi da opstruira izgradnju pruge... vidi se iz aviona...
Pa zar nemamo ni jednu domaću firmu koja može ovo izgraditi, zar moraju ovi t, samo lovu izvlače
Trenutno jedini častan i pošten vijećnik na Ilidži . Nadam se u oktobru da će ih biti još .
Je li zato mora objavljivati izvinjenja za svoje laži, kad mu zaprijete da će na sudu morati dokazivati ono što govori? Kakva je to čast i poštenje?
Gle ovog neljeba
Hajd ne Rise molim te skini sa drzavne pipare haj na baustelu na plus 40 pa da vidim kako bi razmišljao.
Treba ukinuti ove uhljebare vijecnike ,izmisljena radna mjesta .
Cuj ti njega, hocu da me obavjeste, a ne da se sam informisem o svojim pravima ali i bavezama. Sta, treba iz opcine da ti svaki mjesec neko dokazi i objasnjava stvari? Treba ti oduzeti zastupnicku poziciju jer stavljas svoj licni interes ispred interesa zajednica. Da si barem rekao hajmo to da rijesimo, dogovor, ne, nego on odmah prijeti. Ovog treba preispitati.
Generalno smo postali grad pa donekle i populacija drzave koja je protiv gradnje BILO CEGA, zato nas sve strane investicije zaobilaze u sirokom luku... A da ne govorimo o korupciji i mitu
Ovaj Memiceva zaostavstina.
Eto sad treba zaustaviti gradnju pruge zbog tvoje ilegalne njive u vodozaštitnoj zoni. Sram te bilo
treba provjeriti od kada je on u vlasnistvu te parcele
Čvaka obična
Imaće stanovnici Hrasnice remizu u ex Famosu ona koja je trenutno na A.mostu
A na mjestu sadasnje remize nekoliko zgrada da glavesine čvaknu jos koji milion i dijaspora da se namiri stanovima u kojima mnogi nece mi prenociti tamam da ostane zetovima. Dok obican mladi covjek koji se bori moze samo sanjati stan pa makar od 30m2.
Ne treba zaboraviti da je vecina te dijaspore otisla iz BiH iz potrebe za prezivljavanjem i boljim zivotom. Prije odlaska iz Sarajeva (BiH) su se borili da imaju pristojan posao, a o svom stanu su isto samo sanjali. Sada u dijaspori za par mjeseci zarade najmanje godisnju platu u BiH. I zasto bi bio problem ako zele uloziti novac u svojoj zemlji?