Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoguce, mogu te jedino zvati cica draza.Tito je bio simbol antifasizma,bratstva i jedinstva,prijateljstva i jednakosti medju narodima,a ti sve to nisi.
Tebe brate ovdje ne zovu Tito....tebe zovu C H E T A LJ..
@mazdrakk..to su rezultati evropskih istrazivanja.Nije to uvreda, nego cinjenica.A naravno da to ne znaci da je cijeli taj narod najgluplji u Evropi,nego znaci da je vecina glupa,a manjina pametna.Antifasista voli istinu i pravdu,a ti to ocito nisi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dajem prijdlog da na miran i dostojanstven nacin zajedno sa SLO HR BiH CG KOS I MK teritorija, pomognemo svim bundzijama pravoslavne ispovijesti da se odsele u maticu srbiju...
u zabludi si pakas tebe zovu masovni ubica
Vukote, govedarice, čemerno, sve vas Tito pozdravlja!
Sram te bilo gdje ćeš se ti porediti sa Titom. Idiote pa ti se ništa ni u Vladi pc ne pitaš.
Oni pričaju sami sa sobom , nikada nećete vidjeti u TV studiju da imaju sagovornika, prepisano sa PINK, i HAPY TV.... Ako hoćeš da čuješ svoje rezultate sačekaj da te drugi pohvali a nemoj se sam hvaliti. o pomenutom liku ne bih trošio riječi.
Sve je u pravu,da.nije radio dobro ne bi ga narod opet izabrao,narode stoko
Ovaj ne priča nego melja...
Kito
ovo krme (višković, sa malim v jer ima i ljudi s tim prezimenom, oni su sa velikm V) i Tito u istu rečenicu ne mogu joook.
Nisi ti skonto, kad su mislili Tito, konta li su kolko te mrze.