Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko o cemu balvani o oblovini !!
Nedo Bog da imamo naftu bio bi litar 10 km
ZASTO KLIX BOJKOTUJE OVAJ SASTANAK? TREBALO IH JE RAZVUCI.
Dje nam je tamo neka njiva? Sta rade drzavne institucije kada se Niksic spustio na djikkansski nivo da zasjedaju vlade entiteta?
Ne znam šta se ovi imaju sastajati kada postoje državne institucije za ovu vrstu priče....
ZAPRAVO JE MIJATOVIĆ PJENIO DA SDP NIPOŠTO NEĆE DATI RS-u FINANSIJE. A SAD MU SVE DADOŠE I JOŠ TRČE U BL NA SASTANAK. OVIM SE JASNO POKAZALO DA DODIK IMA DVIJE ENTITETSKE VLADE: JEDNU KONTROLIŠE VIŠKOVIĆ, DRUGU MIJATOVIĆ.
Balvani glavna grana privrede obzirom da su sve rasprodali i pokrali u rs tvorevini
Dogovoriti se oko trgovinske gore treba i to pod hitno isto onako kao sto su se dovovorili oko peljeskog mosta. Niksicu blentove jedan obicni pa pamtis li bar peljesski, nije davno bilo kad je dodo potego nacionalni!
Bravo sandzaklijo
Nikšiću slagao si -maj prošao a obećao si da će te ti Dodik i legitimni održati sastanak u SARAJEVU -Sad te pitam da li će i kad biti neka zajednička sjednica SA može i u tvom rodnom mjestu Samo ako obećao nemoj opet da prevariš
Ma ja 200 Milijona zato ste sjeli da se to raskrmci i sigurno jos nekoliko Milijona da pohapate pa onda razapnete Zastave mi ovo mi ono Lopovska Posla.
U ranim jutarnjim satima, potezom od kladnja i olova, koliko kamiona prode, traktora bez i jednog drveta da je opecaceno, policije nema u jutarnjim satima.I tako duuuuuugi niz godina se to desava a da ne pricamo za sicu sto se pripremi pored sumskih puteva i ceka se da natovare i gaaaassss.Sto znaci, krade se bez ikakvog nadzora, bravo mi i veliki pozdrav za sumare 😌😌
Usvojili - nista znacajno ni konkretno potrebno za napredak. Uobicajena prdimahovina.
Dzaba, kad su oblovine pred ambasadama, i iz vozite ih sa vizama.
Bravo. Trebamo mi pravit namjestaj od svog drveta. A ne prodat drvo talijanima i onda kupovat od njih 5x skuplji namjestaj i stolariju.