Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na slikama ima svega, samo žirokoptera nema. Pa majka mu stara znate li vi šta je žirokopter?
Ovi samo vjezbaju i posmatraju a konkretna djela 0 !
I uzimaju lovu, dokaz da i najhumanije organizacije ne mogu bez lopovluka u BiH, čisto izvlačenje love i trpanje u privatne džepove. I ne spominjite ni H rvate ni S rbe, zba se ko ovdje uzima lovu.
Pogledati americki "KMAX helicopter" i "unmanned KMAX helicopter" koji se koristi za svasta nesta (i civilna i vojna upotreba) pa izmedju ostaloga i za gasenje pozara... Nosa teret gdje nema puta, izvlaci trupce iz sume! Nosi vise tereta od svoje tezine!
Kao je krenulo mozda nam i zatreba CZ nakon ukrajinskog napada na nuklearnu elektranu u Kurcatovu, Kurska oblast u Rusiji.
Mozel FUCZ zirokopterima locirati Galica?
on je lociran,,samo ga braca nedaju!!!
Solak ih kupio a ovim trebalo 2 godine da ih nauce upaliti. Solak je za vas institucija
da je zlatna malina,,,onda bi bio problem sve drugo moze proc,,,
Gledaj ti jarane,skup uhljeba iz Civilne zastite.Na sta sve ova drzava baca pare samo da se famelija uhljebi
FamElija??? Decko , koju skolu i gdje si je pohadjao???
svaka cast za komentar,,,i sve to na jednu stranu,,,onda se sastanu posle ovog pa da vidis price,,,oni su sve svojim radom i trudom stekli,,bili najbolji na konkursima,,narodu nemozes ugoditi,,oni su zasluzni,,uspjesni,,najbolji,,,a bez stele,,nebi ih bilo ni blizu,,,fujjj,,,
Ovdje je na ovom portalalu dozvoljeno pisati vehabija ali Č i U nije, zašto????
Nermine, vrati Tuarega!
Vazda se ovi pojave poslije,kad su bile poplave poslije su pokazivali camce, opremu i sve novo i ne koristeno,pozar prosli, oni iznose iz magacina novu ne upotrebljenu opremu i svi do zuba obuceni u neke nove uniforme, cizme a u drzavi raspasoj..pa jedan air Traktor da kupe ako je kanader skup, ma jok, samo novih terenaca i luksuznih A8 guznim muhama treba..
ja mislio samo sam ja ogorcen na uhljebe,,,
80%je ogorcenih ali se prodaju za vrecu krompira, kilu secera i obecanje o uljebljenju nekog od familije.. "moj dobar kolega, inace sef stranke" "stranka te prati"
joj sta nam radi ovaj SDA... ups, pa ovi su na vlasti vec 2 godine...
To nasi ne planiraju da leti nego se u nabavci opere koja markica i to stoji onda... Ima toga jos
Vjezbu inicirao Satler??? Pa ni vjezbu ne mozete olanirati. Vidi se na videu da se ubiste od agilnosti. Umjesto da prespavate dan kao i do sada.
Ok za nadgledanje....Ima li nesto za gasenje?
Imaju helikopteri oružanih snaga, a uskoro stiže i helikopter za MUP KS koji će isto imati opremu za gašenje požara.
Placas porez i gledas kako gori tobejarabbi