Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovim udarom na džepove, Nermin Nikšić je sebi obezbijedio penziju. Treba cijeli SDP u oktobru kazniti zbog ovog zlodjela
Koliko je puta SDA digla cjene struje, da ne spominjem kradju njihovih pretplatnika.
Je li vi stvarno vjerujete da je SDA ostala da ne bi doslo do poskupljenja? Pa nama europa diktira cijenu, Kovertibilna marka je vezana za Euro i diktiraju nam sve. Mi smo sve samo nismo neovisna drzava.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
"Iz Elektroprivrede BiH su najavili i da je ovo samo početak, jer poskupljenje od 10 posto nije dovoljno da pokrije sve troškove i sanira gubitak koji iznosi 331 milion KM." A sanirati gubitak se baš mora preko poskupljenja?
To je najlakše, sve vrhunski ekonomisti, podigni cijenu i dobar
Samo da znate oni ne subvencionaraju penzionere sa minimalnom penzijom,to je laz,samo one koji mozda zive sami,jedu neku konzervu iz kuhinje i pomozi ba,ne koriste el.pec i bojler,a takvih je na prste izbrojat sto ih subvencionisu,sramota od naslova i lazna prica ,90% sa minimalnom penzijom ljudi nema subvenciju.
Eto imam min.boračku penziju i trošim više od 300 kw,po*erem vam se na sve te stranačke i porodične uhljebe zaposlene preko štele u EP
Još par godina i penzioneri će im bit i jedino glasačko tijelo
Ok poskupiti ce 20%, a sta je promaseni direktor uradio da ne dodje do 30%? Jeste li napravili 1kW struje od Titinog vakta?
Ima li hdz uopšte kandidate za sarajevo? Ako ima sve cu ih zaokružiti. Nisam u talu, brige me. Ne spadam u uvih 10%. Glava me zabolila od ovih.
Cilj mi je otići iz države 2025,abd.
ajoj
Nije vam ovo pametno, mislite li dalje
Nije vam ovo pametno, mislite li dalje
Joj ovi botova Zeleni.Ne bi poskupila da ste vi na vlasti je li?A tko je poslodavcima poskupljivao par puta po 20 posto?Sav minus je iz doba vase vladavine
Rece trojkas i pogodi u metu..
3ojka bye bye
Jel to pred izbore
Zapišite današnje cjene hljeba ako nije danas poskupilo.
Kakve veze ima poskupljenje struje u domacinstvima sa poskupljenjem hljeba ?? Pekaru ce kuci doci veci racun pa ce poskupiti hljeb u firmi ?
Trojka je otprilike 10% gora od SDA. Znači nije go*no nego se pas po*ro!
Ih kad se sjetim Fadila i priče o racionalnom trošenju ulja itd... Sad bi bilo, smanjite potrošnju struje i bit će vam ista cijena.