Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa kojim ne mozes u EU opet
Zavisi gdje, svaka država EU ima pravo zasebno da prizna određenu vakcinu ili ne.
Mozes u Hrvatsku debilu
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Juli 2021. godine, FBiH još uvijek nije nabavila niti jednu vakcinu direktnom nabavkom. Zaokružuj bagro idalje SDA i HDZ, i ne zaslužujemo bolje.
Ne lipši magare do zelene trave....
Kakav apsurd. DoDick rafala po Amerikancima, svi Srbi podrzavaju Rusiju i onda im pripadne 200.000 doza Pfizera od Amerike. A mi dobili kitu od Rusije koja uredno opskrbljuje RS. Da ne povjerujes.
Amerika najavila 500 hiljada doza Pfizera, Hrvatska nam šalje 210 hiljada, Slovenija će donirati 48 hiljada AZ, Mađarska šalje 500 hiljada Sinopharm. Mašala, država će vakcinisati građane bez da se oznojila jedne jedine sekunde.brao loovi
Novalić: Nismo potrčali za vakcinama da ne budemo pokusni kunići kao Srbija i Izrael /// https://www.klix.ba/vijesti/bih/novalic-nismo-potrcali-za-vakcinama-da-ne-budemo-pokusni-kunici-kao-srbija-i-izrael/210604169 ---- Izvali Novalic pa na kraju, evo, izvala Vlada FBiH potvrdila: S Kinezima smo zaključili ugovor o kupovini 500.000 Sinopharm vakcina i jos nisu naveli kako se zove ta vakcina jer ni sami ne znaju!!
Nezavisno istrazivanje efikasnost kineske 50% Kinezi tvrdili 80% Zato je nece niko u EU
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Znaju li Kinezi za taj ugovor?
Skoro svake 2 sedmice ovi nasi najave kupovinu 500.000 vakcina. Javite se tek kad vakcine stignu, ovako se bezveze provaljujete a nama vrijedjate inteligenciju...
500.000 vakcina je za 250.000 stanovnika. Da li Sinopharm priznaje EU? Im li vlada federacije bih podatke o broju koji ce se cijpiti, koji su cijepljeni i koliko preostaje gradjana za cijepljenje. Ili se u federaciji radi logikom srednjeg vijeka. Sramota za nekadasnje Sarajevo.
A gdjeeeeeeeeee.Gdje su te vakcine viseeee.Sta ba vise zavaravate javnost.Do sada sml trebali imati vakcina za poklanjati ko Srbija.
Čim država nenaručuje vakcine nego entiteti, znači da je država definitivno podjeljena na dva dijela.
Nije država naručivala ni respiratore.
Jeli shiping free.
Samo ću spomenuti da se Vucko s njom vakciniso, a mogao birati koju će. Dakle, meni najsigurnija.
po njihovim obecanjima do sad je bosna trebala imati 10 miliona vakcina 😅
dabogda se raspo dejton samo da vise ne citam FBiH i RS