Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma dajte molim vas, pa mogli ste I to prepustiti humanitarnim organizacijama
Pa samo Hrvatska im je donirala 20 milki KM...ma ovi iz HNK su odron....šta god dobiju 70% ostave sebi...kad im je Fredercija dala pare za jednokratnu pomoć oni pare sebi ostavili,prosvjeta u štrajku,oni ga zabrane!!?..fol stolni grad,a u ZHŽu sve duplo ...njahaa!
Luka Ploče je i bez nogu i ruku u ovom momentu ,željeznički izvoz u zemlje EU je išao preko BiH
Zar necemo od donacija.!?
Sa donacijama treba da se ljudima naprave kuće i nadoknadi materijalna šteta. A ovi nek prave puteve i pobrinu se za saniranje kamenoloma kako ne bi opet gruhnulo kod slijedećeg pljuska