Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je sa dječicom koja nisu 1. razred?!? Škole su naprimale prvačiće iz udaljenih područja i onda su se dječici koja su išla u produženi u 1. rekli da za njih više nema mjesta iako je bila priča da mogu do 4. Šta da rade porodice koje imaju djecu u 2.3. Ili 4. razredu?!?
Opet djeca iz Tibre 2 izvisise. Placamo prevoz do najblize skole 80 KM po mj po djetetu (svi ostali imaju besplatno). U Aleksi Santic nema produzenog, produzeni placamo vrticu kojeg Vlada KS ne sufinansira. Dakle, opet nista...nasim porezima ce se sve ovo placati drugim ljudima. Hvala Vlado KS.
Ova ba.ra od vlade placa za djecu gdje obadvoje rade i imaju dobre plate,a penzioneri sa minimalnom penzijom i borci,rvi, nemogu sebi priustiti kilo voca da kupe,zaboravili ko im je napravio drzavu u kojoj se danas sepure,gdje vam je socijalna karta,vi djelite ko ima najvise pa prema dole,sramota.
Bravo za pomoć prvi put da se ovo desi.
A da bude besplatno? Ccc Uk i Hota stidite se !!!
A da mozda tebi placaju da ti cuvaju dijete?