Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravo ste poranili sa ovakvim tekstom! J e b o vas Dodik. Da sam bar mahmuran pa da se ispovraćam
Pa nemaju o cemu drugom pisati... Ovo je aktuelno da opet iste izaberemo a afera kisik, respiratori itd da se zaboravi
gooUser1599047640 Bogami spremni, nek predstava počne.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Opet pred rubom rata, 30 godina u neimastini, poskupljenja sa svih strana, plate nikakve.. u cemu nam prodje zivot..
Bas, tuga. Bas smo baksuzi sto smo se ovdje rodili. Ne daju nam da zivimo u miru. Ionako prezivljamo, sastavljamo kraj s krajem.
DNS nije opozicija. To je DoDickov Trojanski konj ubacen u opoziciju.
opet ce oni sa snsd. jel mislite da drugačije razmišljaju ? oni od kraja rata rade na razgradnji isto ko i oi iz hercegovine. pletu mrežu. samo bošnje fine merhametli. pa i treba nam začerat kad smo takvi.
Sve je to predstava za nas dobrocudne glupe Bosnjake moj brate. Ono su ovako radili od odlaska Osmanlija pa naovamo. Uvijek nas preveslaju, a i nije ni cudo s obzirom koliko smo nezainteresirani za sopstvenu sudbinu.
Najveca nada za djecu i mlade jeste da ce globalno gledajuci, ako nista, vrlo skoro ove politicke kamikaze prirodnim putem nestati sa politicke scene.
Molim novinare da istraze, kako je moguce da su u Sarajevu bila dva protesta protiv rata, dok npr. u Banja luci, Sirokom ili Mostaru niti jedan. Ne zelim da prejudiciram stvari, ali ovo ipak nesto govori, ili cemo sacekati da se i tamo normalni ljudi probude
Zato što je Bakir prijetio ratom I Srbi su znali da je blef
Luđake je lako zavesti, ništa čudno ako pristanu
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA J*** VAS SVIJU BOG KOJI VAS JE NAPRAVIO
Realno gledajuci, u ovoj drzavi su najvise ugrozeni gradjani koji sve ovo trpe i plase se novih ratova i sukoba u kojima bi svi bili gubitnici, dok bi politicari, koji su ovaj put vrlo bogati za razliku od 90tih, svi evakuisali svoje porodice na sigurna mjesta. Prenos nadleznosti, nije nista, vec rusenje drzavnog poretka i negiranje iste.
Hoce, pruzice. Al' da joj udijeli malo od onoga sto je pokrao.
Vrijeme je da nacionalisti idu u zaborav
Naravno da hoće. Uvijek na kraju stanu iza njega. U stvari nije mi jasno da se ovoliko bune, mada bi naravno trebali. To odudara od dosadsnjeg ponasanja.
Kakav politički poraz Sarajeva. Politika "zapad kuku lele" očito ne prolazi. Što rekao onaj starac iz Zagreba: "sjedi za sto stoko, vidi šta ste uradili od zemlje".
Najvažnije je da Vukan ne pređe Dodiku. Uradio je plastičnu operaciju pa bi tako proljepšan mogao prevući mnogo ženskih pristalica.
Cuj Šumska ima opoziciju 😂😂😂 Sve je to isto.
rijesimo se tkz Republike Srpske