Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrska za gospodina. Nikad se ne treba ovima sklanjat. Moj glas ide stranci koja u svom planu ima i ukidanje privilegije svakog zacinjenog drzavnog sluzbenika da ima rotaciju na vozilu
@momakuopancima ti si R E T A R D kao i nesko
na brbijanskim portalima pišu da se desio pokušaj ubistva ovoj ljubitelja nozdrve
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Svu pratnju i ukinuti. Ono nesto pod sirenama, galami, pretice, ma sibe...
Uzeli su nam sve i nije im malo i hoće puteve još da nam uzmu. Kada prolaze da mi skačemo u hendeke i njive. I još pride da mi za to mi budemo krivi.
Čest problem kod palanačkih vozača, pogotovo službenih, je da u svojim krajevima gdje brzo voze, iza njih dižu se oblaci prašine. I onda kada dođu u grad, zaborave da voze po asfaltu i uporno dodaju gas ne bi li se iza njih podigao oblak prašine, kojeg zbog asfalta nema. I tako isfrustrirani i neprimijećeni "gasaju" kako bi povratili mišji ego u normalu..
Znaci da je njima zabranjeno da koriste uredaje za davanje posebnih znakova kakda nemaju pratnju policije SIPe ili vojne policije
Zakon o saobracaju jasno propisuje sta su vozila pod pratnjom, a pravilnik propisuje nacin i u kojoj mjeri se od strane istih krsiti saobracajni propisi. Vozila pod pratnjom su vozila koja prati obiljezeno policijsko vozilo vozilo SIPA ili vojne poliicije. I ostali ucesnici u saobracaju duzni su da postupaju po naredbama sluzbenih lica iz navedenih vozila.
Pola 12 vece, duga svjetla ne hebu ni 1% ostale
Pa kome si ti interesantan bolan bolan jedino vulićki
Ako kažem pas da li je to uvrijedljivo?
Država koja ima ministra u obliku n e š i ć a ne može biti država!
Iako službenici ambasada imaju diplomatski imunitet, vozači - bez obzira da li su stranci ili lokalni vozači - moraju poštivati zakone zemlje domaćina.
Monti Pajton, aaaaaa
A ne kontam kakvo preticanje u gradu gdje su 3 trake u jednom smjeru...može jedino biti mimoilaženje i onda prestrojavanje u drugu traku ispred nekog vozila
Prolazenje Upravu si
Podrška sarajevskom vozaču koji ne da na sebe do neba!!!
Jel se to nele uKaksio! Hrabri ministar!
uh uh niko ne smije pocasnog ministrica da pretekne? hahahhahah da ne bude nekih incidenata, koji klokan od covjeka hahahah pa nakon ovog treba svako ko vidi njegovo auto da pretice ga citav dan :) sta je on umislio da je? KING??
Mozda da mu kupimo neki helikopter cisto radi njegove bezbjednosti
E sunce ti poljubim u cemu oni prijetnju vide, pa dragi Nesicu nisi ti toliko zanimljiv da bi to neko i pokusao napraviti. Laganica u Beograd i tamo ces biti siguran , ako se vec toliko bojis
Politika vucica svaki mjesec netko najavi atentat
kako ovaj nesic laze
ja što sebi daje na važnosti, ko će tebe