Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubice u bukagije, jebale ih pare i njihovo bogatstvo steceno na prljav nacin. U haps
Pa sta si do sad cekao majmune da je drzava kako treba do kraja zivota bih visio u zatvoru
Šta si to uradio pa "bi" trebao biti u zatvoru?
Kretenu pa nije on tuzioc !
Tuzilastvo i jeste prava adresa za ovo, kriminalci stite ubice, ministar je uradio sto je do njega, nije on tuzilac niti sudija,bravo Hare samo udri bagru.
Gospodin Vranic je samo ministar, ipak neke stvari nisu u njegovoj moci i pod njegovom kontrolom!
Vidi ovog kao da je jucer umro! Bas tempirao pred izbore da ovo trazi. A sutio kao zaliven svo vrijeme. Koji ste vi populisti crvena bagro!!!
A NASA STRANKA je dom svih aktera ovog dogadjaja!!! Vasi partneri u vlasti VRANICU!
Sram bilo svakog ko smrt djeteta koristi za političko prepucavanje. Bog vam vratio taj pasjaluk daBogda. Danima ovog Vranića prozivate, a argumenta nijednog protiv njega. Nećete još dugo...
svaka cast gospodine Vranicu
Covjek je uradio sve sto je mogao. Neka radi svako svoj posao. Ja koliko vidim skoro uvijek sve zapne na tuzilastvu ili nekim sudijama. Vranic je dobar ministar. Ko god ovo proba zloupotrijebiti u politicke svrhe, jadan je.
Svaka cast Vranicu, svi bi trebali traziti sto prije da se slucaj rijesi
Covjek nije tuzilac nego ministar zdravstva, podrska ministru Vraniću !!
Da tuzilaštvo i policija koji su pod okriljem stranačkih pulena rade svoj posao kako treba ministar ne bi imao razloga da pokrece bilo kakvu akciju vezano za ovaj slucaj...
tako radi pravi ministar i covjek ❤️
Podrška ministru, koji svoj posao od prvog dana radi časno i pošteno
Zasto doktori i vlasnik klinike nosu u zatvoru... Mjera pritvoda 90 dana pa jos 90 dana... Onda ce sami sebe da jedu i pjevaju.
Haris vranic podli gad
Ti si kriv, tebe treba zatvoriti.
Haris Vranic gad i dezerter.Neradnik