Komentari (360)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljubi tebe tvoj Faćko
gdje Pise da ti mozes komentarisati i mijesat se u pitanja druge drzave
Ovaj Vučić kao i Nermin nametnuti nema pojma o čemu priča, uhvatila ih loša brlja.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Gdje pise da pripada entitetima?
Fino ti pise, sto nije navedeno da obavlja centralna vlast pripada entitetima. Da l' normalnu covjeku treba jos neko objasnjenje??
Najbolje je da se vrati Ustav Republike BiH iz 1991. MIRNO! BEZ IKAKVIH PRIJETNJI!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Gdje piše da ti vucicu možeš diskutirali o imovini države Bosne I Hercegovine.Ti si iz Srbije jadan bio.
Gdje piše da zemljište šume i svi prirodni resursi u Vojvodini ili Sandžaka pripadaju državi ili vlasti Srbije, vjerovatno na istom mjestu se spominje država Bosna i Hercegovina. Da budem jasniji da li piše na tvojim gačama da su tvoje. Neke stvari se same po sebi podrazumijevaju.
Najbolja reklama za kondome
Otvoreni balkan,umalo nas ne prevari
Ej Vučko odgovorili su ti ako nisi skonto
tako se niste mijesali u Bosnu ni 90-ih je li?!?
Ma Sankicije mu puknite i povucite Fabrike iz bSrbije pa nek jede Plazmu Keks!!!!
Šta tebe briga, za imovinu u u BiH
Gdje piše da se to tebe tiče?!
A gdje pise da drzavna imovina pripada entitetima, pametnjakovicu????
Vidi Vųčķō, uhvati se ti laġånja i prèvåre gråđąna Srbije jer ti to očito ide. Nas više ne možeš şlągati a posebno ne jeftİnōm glumom. Tİ sİ żlōčīņąċ i tu višė nėmą rasprąve. Uzmi svōg "Øşkaŗa" i zåbiĵ ga tamo gdje i inąčè vōliš. A Srbi ne mōŗaju ni gląsaťi...živ ti njima i na vląsti bio sve do zåďnĵëg Sŗbİná u SŗbÏji.
jesi prekuco AI svaka cast 🤣
Samo pokusajte, čekamo vas SILA NEBESKA !
Pa na ovo ti pitanje moze dogovoriti i malo djete iz obdanista: To je moje/nase🇧🇦🇧🇦Isto kao i u tvojoj drzavi😱🤔sve je pod tvojom kontrolom🤡👺zasto Sandzak nema prava u Srbiji😱🤡ne brukaj se i ne tumaci ti Dejton, matere ti mile😱🤔a gdje pise da manje nivoi vlasti mogu raspolagati imovinom🇧🇦🇧🇦🇧🇦
g..h. He no chidashi
ljudi pa on se brine i svojoj domovini on je BOSANAC 100%