Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa koga ovaj Minhauzer pegla vise? Otisao da jase kamile na luksuzno putovonje koje vecina gradjana ni u snu ne moze sebi da priusti i onda nama prodaje neku pricicu o svom postenju. Pa svi ste isti, bas svi ste isti!! Nema covjek za koga da glasa, samo da bjezi odavde.
Ah da, juce pise kako je Dodik bitanga sto naziva jednu zenu svakakvim imenima, a Vukanovic nije bitanga jer radi to isto kada je u pitanju jedna druga zena (sta kaze Vukan, ALAPACA??). Nema nikakve razlike izmedu tebe i Dodika u ponasanju Vukane, dvije ciste sirovine.