Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka je! Aktivno rade protiv BiH.
Zbog ovoga se evo predomišljam da glasam za NiP Al kad se sjetim rečenice;" U PRILICI SAM DA SAM SEBE PREDLOŽIM!" i NEŠIĆ JE NAJBOLJI , DODIK SE PROMIJENIO preko toga ne prelazim, to SU rečenicE kojE TRENUTNO ŽIVIMO I GLEDAMO POSLJEDICE
Niko ga ne želi, a i ćuko laje na njega.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
E, ova ti je jaka Dino
Jest vala, prava kartelaška
Pacino, idi brani Berila na Twitter
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
udri istom mjerom tako je
nisi dobrodosao!
Zar Adzija nije tvrdio da nije nadlezan za helikopter, nema mjesec dana, kad je onaj helikopter iz Srbije bio u pitanju ? Kakav lazov i manipulator, radi sa Srbijom na ovim tenzijama ni bi li kod Bosnjaka usicario kakav poen.
Niste računali na njegove uši, preletjeće Drinu...
Dino, ministre, svaka ti čast!
Znaci da je lago da se ne pita nista oko helikoptera kad su dosli u Trebinje.Suplja predizborna
Konta čovjek dosta nam je onih iz kombija pa dan još iz helikoptera pođe dreka kupujemo akumulatore, bojlere, mesing i klince palce..... opravdana zabrana.
Konakovicu nerviras me u zadnje vrijeme ali veliko bravo za ovo, svaka ti cast
Vjestac bez metle!
Ovaj Vulin je licemjeran da mu nema ravna.Tuši se burekom ćevapima i baklavom i punih usta protiv BIH, pa đe to ima? Đe?
Bljuc
Bravo Konaković,taj ne treba da gleda lepote naše B i H
Kakav luksuz! Vucaraju se helikopterima troše grdne pare od sirotog naroda koji je na ivici siromaštva! U normalnim zemljama predsjednici i na posao idu o svom trošku neki čak i gradskim prevozom ili biciklom! Ovo je nedaj bože!!!!!!!!
asmine dira me Hakala
Taj Vulin ne smije doci u BiH. Samo zavadja narod.