Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Problem e kako je jedan takav lik mogao postati evropski komesar . To je bio Ruski evropski komesar za proširenje , uzevši u obzir Orbanovu bliskost sa Putinom.
Sad je zadužen za kučne ljubimce pa može i Dodika voditi za sobom
Svi ga napuštaju.
Iskreno saučešće MyDy.
Varhelyi je svjesno postavljen od EU da se ništa ne desi na planu proširenja.
Sad je zaduzen da se brine o zdravlju svinja :))))
Boli me briga za Dodikom , Oliverom, Bakirom , Draganom, Ramom, Nerminom , Kristom, Nešićem i ostalima , oni su puni ko brodovi a mi za kifle nemamo ....
Pa oni ti određuju otprilike hoćeš imati za kifle ili ne a tebe boli briga za njih
Suza suzu goni , a dodini je poni
...?. A dodini je sads dnji!
Varheli je očiti dokaz kako izbor raznih predstavnika EU mora biti među najboljima a ne najlošijima koji prate lokalnu politiku. Varheli, Lajčak...
Niko plakati nece a pogotovo Dodik. Plakace Bosnjo napaceni sam nad sudbinom svojom. Sudbinom koja je rezultat sopstvenih (ne)odluka. Plakace i kriviti sve drugo i druge. Sto se ovih stranaca tice, nebitni likovi. Otisso jedan madjarski gajovic, dosla neka slovenska weezba.
Violeta je povećala asortiman maramica. Neka Dodiku doniraju koji paket.
EU je samo BiH u velikom, i oni imaju svoju RS
I konakovic je hvalio varhelja i szryata
Dodik ima para tako da ova F u k a a Ima oraha u dzepu
Ne razumijem zašto se Dode više ne smijeni. Pa ljudi moji čovjek pravi najviše problema. Presijeci jednom zavijek, i svi će se smiriti.
Dodo je jedini pro-bosanski političar svi ostali u BiH su liliputanci! Jedini veći političari sa pristora bivše Juge su Aljbin Kurti i Dritan Abazović! Dodji nam Dodo u našu Baš Čaršiju da nas oslobodiš ovih sda uhljeba i derivata sda koji su ko biva u nekim drugim Partijama! Normalni Bošnjaci i svi ostali Bosanci i Hercegovci su za tebe!