Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijeli rat sam proveo u ovom hotelu, cesto bez struje, vode, grijanja pa i hrane. Sjecam se kad sam 93. godine dobio pravi hljeb, kao da je praznik bio. U vrijeme kad je ovaj vidio snimljen imao sam nekih 13 14 god. Drago mi je sto sam neke svoje drugare iz djetinjstva ovdje prepoznao a i samog sebe :) Pozdrav hotelasima, ako neko od vas ovo cita :)
treba huškati samo jedne na druge to je cilj svakog portala
Bome neki od ovih dječaka su postali poznati tuzlanski mafijaši.
I opet im Tuzla ne valja. Ovi što su ostali u njoj, pustili korijenje već a i dalje laju protiv Tuzle.
Mora da je tada na svijet došao onaj debil Pro - zajeban1 :-)))
Karaš ti samo domaće životinje :-))
Franzsiko sto nepitas nanu kako joj bio turski kurac
narod koji živi u 1992.
Bolesni krkan Pro - zajeban1 kara hecegovačke koze. :-))
Franz- Potrazi pomoc pod hitno kad se radujes necijem silovanju,ne znas sta te sutra ceka u zivotu!! Sva su djeca nasa i nek su nam ziva,zdrava i sretna!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)