Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije njih više nego vi više kontrolišete , trebate i Hercegovinu malo pokrenuti , tamo poslije 22.00 nema niko trijezan .
Kolike su guzve nije ni cudo, moras od stresa poceti piti
Idioten test...
s r p s k a sirotinja nema ni portala kako treba pa dosli ovdje pametovati
Hapšenja, brutalne kazne.To de bil samo priznaje
Tk treba bolje puteve pod hitno. A i ove daleBu treba sankcionisati.
Još na ovo dodati divljanje pojedinih debila u BMWovima svake večeri po parkingu BCCa i po južnoj magistrali, a policija 'ladno ostaje i slijepa i gluha na ovo!
Za recidov oduzimanje vozacke i nemogucnost ponovnog dobijanja... znaci prvi put obicna kazna, drugi put na autobus
Ja bih to prodiskutovao na skupštini dzemata a uabranio bih im dolazak na džumu.
Nema tu puno filizofiranja. Za promil alkohola odmah trajno oduzimat vozacku bez mogucnosti ponovog polaganja., oduzimanje vozila i kazna os barem 20 000 km
U Tuzli je Rakija i Krmetina sastavni dio svake Softe
Sda je tamo pa zato.
Grebo ti tuzlak terma
prije ce bit da su krenuli malo vise radit kako se vlast promjenila, pa se samo vidi koliko je zapravo pijanih na ulici - isto je i u sarajevu, samo sto sad konacno ima policije navecer
A sta cemo sa koristenjem mobitela i instagrama, tikotoka i ostalih sranja tokom voznje!? Budite sigurni da nam so vise sranja napravi u saobracaju nego umjereni alkohol!
coinmarket nemoj nam ne alkos price bgt, nemoj pit i nemoj pametovat, i spasices nekom zivot
A svi glasaju za SDA. Inshallah!
Uglavnom vjernici iz 22%
Samo pojacati po djepu i oduzimanjem dozvole minimum 6 mjeseci. Ovo danas oduzimanje mjesec ili dva, te kazna 400, upola 200km je nista.