Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je strašno! Jezero poznato po hladovini šume koja ga okružuje. Dođe neki baja pa posječe da ima za zime.
Restoran brale restoran sa terasom iznad jezera imamo mi dosta mutapi pardon mutavih
Stoka ebena, fuj kako mi se gade krkani!
Na Boracko j. dolazim preko 50 god. i ove topole vec dugo vremena predstavljaju opasnost, pogotovo kada je nevrijema, kada puse jak vjetar. I sada su bile 3 polomljene do pola. Velika je sreca da neko nije stradao. Dobro je da je kraj sezone i da se izvrsi zamjena ovih stabala za neka koja su zdrava, stabilnija i bezbjednija. Ne roncajte, nego pomozite, donacijom ili nekim sokom ili doruckom ovim vrijednim radnicima.
Sad će tu "niknuti" vikendica ili možda velebitni apartmani. Sve ima svrhu pa i ova sječa.
Ovome je barem lako ući u trag. Radnici koji su izvršili sječu, znaju sigurno od koga je došao nalog za posao. Nalog za posao daje poslodavac. Ko im je poslodavac? Zatim ispitati poslodavca koji je po redu u hijerarhiji, jel imaju veći interesi ili je to lično njegov interes. Ovo je naravno nemoguće u državi gdje je i policija uključena u kriminal.
Hahah e cuj ne zna se ko je posjeko? Pa sta se ne zna, a sve znate u tancine gdje ko, sta ko radi, s kim radi u gluha doba noci i u svojo kuci, al eto ne zna se ko je drva posjeko😂😂😂 pa kaki ste vi novinari, istrazite malo, zadajte se, saznajte ko je, pa nam recite.
Nema gore stoke od šumara. Kojim god šumarskim putem da krenem limenka pive je na svako dva metra
Zna se vlast u sprezi sa vlasnicima pilana prodaju šume i prave zgrade,poluklinike i ostalo.Ovi kantoni su najgori HNK ,SBK bez milost sjeku šumu i prave nekakve proslave isto da su oni sadili šumu.A o pošumljavanju da ne govorim i zašto imamo klizišta i oluje.
SDA narod zna!
Godinama govorim kako u "državi" ne postoji nikakav lanac odgovornosti niti će ikad biti. Sve se vrti u zatvorenim krugovima, kroz stotine bespotrebnih opština. Dok dođe do relevantnih osoba izgubi se trag apsolutno svemu, jer je cijeli sistem i napravljen da štiti interese pojedinaca.
Prije više decenija su sjekli ljude, hajde sada sijeku drveće, moraju se na nečemu iživljavati
Prije više decenija su sjekli ljude, hajde sada sijeku drveće, moraju se na nečemu iživljavati
Prije više decenija su sjekli ljude, hajde sada sijeku drveće, moraju se na nečemu iživljavati
Bravo Bosnjo To je to
Ovo je samo potvrda da je Konjic papanska zabit.
Šta se prave mutavi. Ovo je trebalo nekoliko sati da se zavrsi. A pile nisu baš tihe. Prema tome, svi sve znaju ali ćute.
Pa kako niko nije vidio ni čuo, znate i koliko treba da se jedno drvo obori i koliko se čuje kad motorka sijece. e jbg