Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije do stranaca do nas je. Kad bi ove papke na vlasti ignorisali (pocevsi od medija, dakle i klixa) i poceli da biramo druge ljude sa nekim boljim vrijednostima, bilo bi nam mnogo bolje. Dobijes ono sto izaberes.
da druge poput dritana u CG ? jes vidio promjena
Roki, nema te opcije. Samo treba srušit entitete i napravit normalnu zemlju sa pet, eventualno šest regija. Ovo je sve pa čak i preseravanje, ali nije normalna i jaka zemlja, koja BiH može i da bude.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
hemem vas mutave chetnici poslali helikoptere na kosovare a vi ladite muda nevaznim temama ...
A to je nama iz BiH bitno zbog?
UŽIVO Tri helikoptera Vojske Srbije iznad Jarinja; Hitno obraćanje iz Vlade VIDEO/FOTO - https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=09&dd=24&nav_category=640&nav_id=1927121
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ko glasa sa SDA, HDZ i SNSD odgovara mu ovakvo stanje anarhije. Šta ko želi to i dobije.
Ako ne dođe do promjene Hrvati ruše BiH. Neće izaći na izbore i dovest će zemlju do ustavne krize. RS će proglasiti svoju nezavisnost. A kako izgleda čak i SDA ide na to da se Bosna podijeli. Biće trgovine ali bez rata.
@gooUser1598982721 Proti koga. Protiv SDA? Pa oni dele državu. Nesmiju samo javno otkriti planove. Ova današnja BiH je na kraju... Nema pomirenja... Onda se mora razdvajati.
Nista kao i obicno.
Imamo samo par godina za nas.
Bosna je jedna crna rupetina u kojoj nema napretka ni za koga pa bili to konstitutivni ili manjine. osim naravno onoih što državnu sisu sisaju ili su partijski plaćenici. običan narod samo motku da sisa.
Ne mogu SAD i Njemacka postavljati visokog predstavnika bez UN-a, te Rusija i Kina nikada nece dati legitimitet. Zbog toga Njemacka moze dobiti po prstima, a BiH postati mjesto obracuna SAD te Rusije i Kine.
Mjenjati ustav
Bojkot izbora od strane Hrvata...
to nije nikakvo rješenje.
Najbolje bi bilo napasti njemačku pa se odmah predati 😁😁
pustit nas da završimo ono što nije završeno 1995 godine.
ljepše zemlje a glupljih ljudi teško da ima. sve se nešto čeka da neko drugi uradi, kaže,pokrene...
Cccc,ovo bude kad Trezoraš proda državu i narod za ženine komplekse..ima li ijedan bošnjački lider s mu.ima?Pa jbt svi su EU okrenuli leđa politici kukanja i plakanja..Nek istupi neko i kaže hoćemo i mi bošnjačku državu pa cete vidjeti panike u EU i kako se sve riješi u trenu.Čuj 2 miliona muslimana hoće samo svoju državu,pa to bi bilo ludilo jbt!Ovo ja onako kažem,svakako se iseljavam haha,na mogu više ovoga!
Definitivno, dejtonski "nesporazum" koči svaki napredak. RS se drži, kao pijan plota, a hercegovcima to odgovara za svoje interese. SDA? Oni se odavno valjaju u svom blatu, iz kojeg ne znaju da izadju. Sve u svemu, smjena postojećeg, političkog gliba je više nego neophodna za dalji razvoj zemlje. Da Li će glasači iskoristiti svoja prava i poslati u istoriju, nesposobne, nacionalne vodje, pokazat će vrijeme.
Treba da drže distancu ili će ludilo preći i na njiha.
Сарајево има жену и љубавницу које не желе да имају више ништа сњим. И Сарајево укључује центар за социјални рад прјети тужилаштвом и тужбама, оптужује фамилије сви су криви јер не желе више да живе сњим.