Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Zahiragicu inace si bilde i ne podnosim te ali ovo si pogodio u centar.Svaka cast.
Molimo gospodara svjetova da se smiluje našem rahmetli predsjedniku Aliji Izetbegoviću, kakav god da je bio u tim teškim momentima 92-ge bio je najbolji. Njegova veličina se ogleda u takvom genijalnom potezu da ne ostavi vodstvo stranke svome sinu već čovjeku od povjerenja, i ovih zadnjih decenija se vidi da je i tu bio u pravu. Ovo ništa ne valja. Molimo te Bože podari nam razuma i znanja da iz nas izađe najsposobniji da nas vodi. Makar to bio i povratnik iz dijaspore. Amin.
Naravno da je pogodio kad priča šta vašim ušima godi
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nisam u toku šta je rekao Schmidt, ali ako je zaista uporedio Aliju i Mladića onda je to za automatske deportacije. Bez obzira na lične smipatije ili animozitet prema tome šta je ostalo iza Alije, to je ipak prvi predsjednik i kao takav, ako držimo do sebe treba da uživa naše poštovanje. Nema te sile koja nama može zabraniti da izbacimo goste koji nas ne poštuju u našoj državi.
Dokle ce te nas zamarati sa ovim.Covjek je ovdje po zadatku.Zna se da nije neutralan. da je pristradan .da Radi za interes Zagreba .da mu odgovara Politika Beograda .da je precutno odobrava.Da sve sto radi radi iskljucivo protiv Bosnjaka i BiH.koja ne moze da Bude normalna drzava. on je takonu predstavlja u medjunarodnim krugovima.
Paddy Ashdown, visoki predstavnik medjunarodne zajednice, suspendovao je odluku da se medjunarodnom sarajevskom aerodromu da ime preminulog bosnjackog lidera, sto je izazvalo ostre reakcije SDA. Vladajuca bosnjacka partija je nakon toga saopstila da vise ne podrzava Ashdowna.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Istina ziva,vjecni rahmet nasem predsjedniku.
otvoreni je neprijatelj bosnjaka, samo zavlaci i skrece sa stvarnih problema bacajuci ovakve izjave..neka ide kuci nije dobrodosao u BH..nije ovdje da nam pomogne vec samo muti vodi
Prije bih ruku otkino javno nego za tebe glasova.
Alija JESTE kriv ali zato sto je ZAUSTAVIO Dudakovica, zato sto je dozvolio da se zovw RS, zato sto je po nekima dogovarao razmjenu srebrenice za vogoscu i sl .....ima toga jos puno ALI U ONOM 'UFUNETU' u kojem smo bili ko nebi pravio greske.... ALI SE NJEMACKI GLAVONJA TREBA IZVINUTI JER IZJEDNACAVANJE ALIJE SA ZLIKOVCIMA JE ZLOCIN I PROTIV NAS KOJI SMO SE BORILI PROTIV ZLIKOVACA
Sve dok SDA misli da su bosnjaci oni koji imaju clansku kartu SDA, za bosnjake je pogubno.Ovaj buzdovan je primjer Bakirove politike. Nisu svi bosnjaci SDA niti ce biti..za njih su svi izdajnici koji nisu u SDA. Politika truba, vanjska politika jos gora.
"Dodaje da su na Izetbegoviću zube slomio komunistički režim, velikosrpski i velikohrvatski nacionalizam i licemjerni evropski lideri tog vremena" ja koliko znam danas postoji RS koja ima sve što jedna država treba da ima. Šta je i kako slomio ne razumijem.
Bitno je da je Senad prešutio i pognuo glavu, dzaba ti ono sto si radio u ratu kad sada u miru šutiš na ovakv3 stvari
Hahahahahahahha i ti i Alija i sin mu, bitni ste ko lanjski snijeg..xD
Alija se trenutno okreće u stihijama vatrenim
Sve potpisujem što si rekao. Nažalost iz komentara, ako su od strane Bošnjaka, vidim da ih ima još neotrežnjenih i nedograđenih,ali vjerujem u njih.
Broj Jedan1 @ slazem se, ali ima tu i politicke nepismenosti kod takvih Bosnjaka, ali vecina negativnih komentara o Izebegovic Aliji dolazi upravo od Karpatlija koji se predstavljaju kao Bosnjaci
Prvi puta da ovaj "gospodin" da jednu suvislu dobru izjavu. Dobro bi bilo da Schmidt ode, nije nam potrebno njegovo izvinjenje jer bi bilo lažno i zakašnjelo.
ko je sad ovaj?
lakse je sa iskrenim neprijateljima nego sa laznim prijateljima-bravo Zahiragicu
U danasnje vrijeme, tesko se boriti sa fasistima kao sto je ovaj. Nije on kriv za sve te stvari, vec je jedan od organizatora rata i genocida u Srebrenici.
Zahiragicu idi malo u Jablanicu!