Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad skontas da ovaj lik dobike glasove da ue u neki parlament, onda ti je jasno kakav smo narod.
On makar dobije glasove za razliku od Trojkasa za koje ni porodica ne glasa, i koji u vlast ulaze sa kompenzacijskih listi uz pomoc stranaca i visokog predstavnika kroz suspenziju Ustava.
Istina je sasvim drugacija nemaju ovi nametnuti Covicevi trojaneri iz Kahasabe sveukupno 388 dana u Armiji BiH ali zato imaju sveukupno 388 godina u Berlinu,Minkenu,Beogradu,Zagrebu. Sve je bolje od Covicevih nelegitimnih Kartel trojanera pa cak i Maca Diskrecija ako napravi stranku.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Fadil ostao bez prsta na stroju u fabrici, a ovaj govori u ratu kao vojnik hahahaha
Svi borci znaju da Fadil Novalic ima vise ratnog staza nego svi zajedno Covicevi nametnuti nelegitimni i nelegalni Kartel deserteri iz Kahasabe zvani Troja..
Helez je tokom rata bio u logistici, zaduen za distribuciju rakije borcima. Kau da je najvie distribuirao samom sebi...
Rece Komandos inace poznat sa ordenjem ratovanja!
Kako je ovaj lik antipatican ,ne podnosim ga organski bukvalno ali bukvalno mi pritisak skoci kada ga vidim ili slusam .....
I boshnjaci imaju svog Dodika a Haris Zahiragich mu je ime.
Jooj a ti si gazija pravi, kako ono:"ne boj se grade, na braniku tvome..." Bizi ba
A ti i tvoj predsjednik niste izlazili iz rovova. Kad te covjek pogleda i Rambo se prepadne
Eto ti si kao ratni veteran i strucnjak za naoruzanje.
Ovoga je bakir postavio da pokae da je i on inteligentniji od nekoga!
Djeco draga sprdate se ratom,ko je odgulio smjenu od 20-30 dana u zemunici na -20 kada puca drvo kao u filmovima(a mislio sam da je to samo na filmu)ovakve izjave i slikanja dodju samo da zaplaces od muke.Covjece kakve smo debile stvorili.Fij ovo je sve gadno da gadnije ne moze biti
mal taj Helez nekog savjetnika da je malo pametniji od njega? Nije minstrovo da se slika u ovom izdanju, ako e se takmiiti sa Dodikom u bedastoama, nek odma odustane.
To je pokazivachki modus.
Treba vidjet kako ovaj drzi cakiju.
da je komentarisao kako se dri no bio bi vjerodostojan
Nemaju ovi nametnuti trojaneri iz Kahasabe sve ukupno 388 dana u Armiji BiH ali zato imaju sveukupno 388 godina u Berlinu,Minkenu,Beogradu,Zagrebu. Sve je bolje od Covicevih nelegitimnih Kartel trojanera pa cak i Maca Diskrecija ako napravi stranku.
ovaj lik i - 50% glasova.