Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MEHIĆU ODSTUPI I POSTAVLJEN SI OD VLADE A TVOJI ZAHTJEVI SU VLADINI ZAHTJEVI, ODLICNO SI ODIGRAO ULOGU KOJU SU TI NAMJENILI A TO JE DA UNISTI SVAKI SMISLENI POTEZ UDRUŽENJA PENZIONERA. DAO SI IM VREMENA I PREVIŠE, VRJEME JE DA ODEŠ
kad ce boracki dodatak na penzije u Fdderaciji?
Kad skinemo ovu vlast vratimo Fadila iamt ćete opet povećanja.
Samo masovni protesti da se nametnuti smijene jer su jos 2014 dokazali da su nesposobni posebno Niksic
Kakvi jadan protesti nasa snaga za proteste je napustila BiH. Cugeljasi i protesti smijurija. Tito je morao popustati pred snagom studenata i omladine. Ovo gariba puhni pola ce popadati od iznemoglosti znaju to trojanci.
Zahtijevati Hitno usvajanje Zakona o porijeklu imovine.Ako je politicka i sudska vlast opljackala vase generacije i vase sinove, ne dozvolite da to urade i vasim unucima.Uradite to za buducnost drzave jer mnogo vas ima i to ce proci.
penzija 5 a izbori 6 ali ce opet narod kupit sve je to smišljeno.
Prvo sto se greska odpocetka radilo jeste ta sto se penzija procentualno povecavala pa je onaj sa 2000 dobijao mnogo a onaj sa minimalnom dobio mizerno povecanje. Isto to rade i sa radnicima. Inflaciju su iskoristili da sebi u vlasti povecaju plate za 1000 marakau u ove dvije godine a radnici su jedva preko 100 maraka dobili u to vrijeme. Prave sve veci jaz izmedju SSS i VSS tj prave siromahe i bogatune. Srednja klasa ne postoji haman vise.
Ovaj Redžo ima veću penziju nego aktivni oficiri u OS BiH, i malo mu. Bio potrčko SDA. Ovakvima je cijeli svijet malo. A to što su penzije male rezultat je Fadilove reforme, čiji učesnik je bio i ovaj Redži.
Idi izbori treba glasova
Hajd' makar pred izbore jer fakat od ovih penzija se ne može ni preživljavati, a kamo li normalno živjeti. Samo nemojte da bude galama o povećanju a ovamo nekome 30 KM, a nekome 200 KM.
svaka penzija ispod 1000 maraka je sada na granici siromaštva, treba da se svi zamislimo i budemo svjesni da i nas čekaju aBd penzionerski dani! bruka kako se odnosimo prema starijima.
A šta su ti stariji pridonijeli mladima odlazak? neće oni guzice mrdnut
Očekujemo dubiozu na protestima da podrži penzionere i sklada neku pjesmicu protiv premijera nermina! Ah čekaj, ovi su ih platili da pjevaju proši put na protestima rudara. A mi mislili oni uz narod. Čegevare i tako to. :)
BOLJE DA NE DOLAZE NE TREBA MUZIKA TREBA PISTALJKA BUBANJ IROKE KOKE
sasvim je normalno da se penzije usklađuju sa prosjecnom placom u F bih
Njaniza penzija treba biti 800 km, i to je nisko ali penzije treba vezati za plate u parlamentu... oduzeti najvisim i dati najnizim... sve ostalo je suplja prica...covjek radi 30-40 god i ne moze da prezivi 30 dana od onoga sto dobije...Sramota
Redzo Mehic ce licno biti zadovoljan. Ostalim penzionerima ce trojaneri dati sav visak koji ne budu imali gdje turiti. Zna stara radnicka garda na sta mislim.
Vidi sto seviber grupa botova nakacila na penzionere a dana staza nemaju jer ovo Him je preduslov da se zaposle.
trazite da Novalic izadje iz zatvora i time ste rijesili vasu egzistenciju, a ovu bandu zatvoriti
E ko je ove pobrojane iz vlade poznavao ni umrijeti mu onda nece biti tesko.
Treba se utvrdit najniza penzija,da ljudi imaju neko dostojanstvo,da mogu prezivit,a sve ostale uskladjivat koliko moze i povecat,nemozes dat covjeku 550 km on radio 38 god.i staviti ga da ide na kazan i socijalu,to je osnov da se to rjesi.
65% od prosjecne plate je u vecini zemalja minimalna penzija