Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto igranke za naredne tri godine. Mi, vi, nasi vasi...oni se kao svadjaju a mi ga glabamo. Ako se sve to zna zasto se toliko oko toga polemise?
Zar niste rekli da je SNSD pro-europski da se može sa njima sve dogovriti
Nikad nista oni od duduka nece dobiti i to oni znaju, bitno je samo biti na vlasti klepati pare i uhljebljavat familiju, tako da na sljedecim izborima imaju vise glasaca od SDA , matrica je ista, samo su igraci drugi.
Mislio Denis napisat pismo i završeno. Treba ti Osmica iskopat koji razgovor, treba da digneš na noge važne ljude, da se u kamere smiješ a iza leđa se*eš kao što to rade i tvoji protivnici. Zelen si za politike Bećire, jagnje.
ovo ce prihvatiti na sledecoj sjednici po zurnom postupku.
Ono , bili neki dan svi članovi Predsjed.BiH zajedno u Briselu i čuli šta im je rečeno..A , rečeno im jf da fo oktobra trebaju usbojiti 14 uslova Eu.., tj.skoro dva mjesećno.A, Željkica odma po staromm ;..nećemo , srpska , entiteti, srpski narod , itd itd..Samo Ameri mogu nametnutiii...,Sve drugo je prazna ublehaa..
Sport Denis zvani: Ping Pong.
Bećireviću znamo da je Energoinvest(državna firma) glavni snabdjevać plina ali nikad nije objavljeno po kojoj cijeni se vrši nabavka i koliko košta transport do BiH uvjek kažu poslovna tajna.Državna firma a poslovna tajna ZAISTA ČUDNO
Kakav zakon da je podjelio......podjela je neprekidna od propasti jugoslavije...a kako je krenulo podjele će da se održavaju i u buduće...
Za to vrijeme placamo najskuplju naftu i plin te ostale stvari koje idu uz to u Evropi.
Pa sta plavusa zna... nije pitala Laktasenka.. mislila je da nesto zna ali se prevarila...
Toliko je pojačan novi UZP sačinjen od agresije zapadnih agentura i sh agresora da trenutno FGR (trojkaška glasačka baza) navija za svoje agresore. Ono što bi svugdje u svijetu bila krajnja sramota i poniženje, ovdje je kod FGR-a stvar ponosa. Ljudski otpad i moralno dno (sinonim za trojkaško vođstvo) ovdje kod FGR-a slavi, a Komšić kao moralna vertikala se, pod dejstvom agresorske propagande, naziva Sejdom. Ustvari je cijeli FGR + 3-ka = SEJDO.
BEĆIRE, POLAGANO SE DISTANCIRAJ OD IZDAJNIČKE TROJKE (AKO ĆEMO PRAVO NIKAD TE NISU NI GOTIVILI U SDP-u). TI I ŽELJKO STE POSLJEDNJI BRANIČI DRŽAVE. AKO SE POKAŽEŠ DA SI SVOJ I SAMOSTALNAN, DA TOBOM NE UPRAVLJAJU AMBASADE I SH. ZG I BG - KAO ŠTO UPRAVLJAJU TROJKAŠIMA, IMAT ĆEŠ JOŠ BOLJU PROĐU NA SLJ. IZBORIMA.
Bravo,državnički,znaš nadležnosti države ,nisi kao ovi iz SDA.
Koliko je meni poznato ustavni sud nije proglasio neustavnim regulatora za gas u RS-u tako da diletant i populista Bećirović i njegov tim lupaju gluposti. Prema ustavu entiteti su trebali unutar 6 mjeseci od stupanja na snagu ustava početi pregovore s ciljem uključivanja izmedju ostalog i utilizacije energetskih izvora u nadležnosti državnih institucija. Odužilo se izgleda s pregovorima.
sve je postalo pepeo i dim od kada se dodik ugradio u plin
Dzaba vam je to pricati, Zeljku i RS ne interesuju zakoni. Ljudi, ne samo iz RSa, nego iz citave BiH su se nasli igrari drzave, a da se ne uzimaju krediti drzava bi skapala od gladi. Iz EU usloviti kredite gradnjom drzave, sve bi se rijesilo za godinu, jer ovi nasi politicari ne znaju raditi, voditi narod u nesto bolje, obezbijediti ideje, novac, ne oni samo znaju otvoriti kljun i cekati da im Zapad da pare- tako i konj moze voditi drzavu…