Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu ovako dugo trajali izbori ni u Americi, oprali ste nas sa Mostarom. I ko je ovaj Zalihic? Sta je on uradio za dobrobit naroda pa smatra da je neka figura?
trudi se da nam bude bolje
@dostdobarkomentar1 Ne izjašnjava se Bošnjakom pa to smatra bitnim.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
zasto svi uhljebi imaju slican oblik lobanja i telece poglede...
@yeba.mene.drzava to ti je sve obrazovanje da covjeka nazivas pogrdnim imenom
Zato što niko od njih nema pojma ni gdje je, ni šta želi a kamoli kuda plovi brod zvani BiH. Od danas do sutra, plata nek 'kane, puna šaka brade. Beskonačna prepucavanja oko toga da li je nebo plavo ili sivo, da li jutro počinje uz cvrkut ptica ili uz kukurikanje horoza. Saglasni jedino u tome da je 12h sredina dana, i to je otprilike to...
Koji bumbar iz politbiroa.
Traziti od hrvatice iz SDPa da glasa za bosnjaka iz Sda samo da nebi bio Hrvat iz HDZa samo pokazuje kako bosnjacka dzamijska vecina vidi bih i druga dva naroda u njoj..Prosta racunica i matematika ko zna sabirati do 20 kaze da je jedino bosnjak iz sdpa mogao postati gradonacelnik..jer bi tada i gospodja vjerujem rado glasala za stranackog kolegu..Ali takav bosnjak je losiji za dzamjiske golubove od hdza
Ovo je tele. Mutav, bez sposobnosti da jasno iskaže stav. "O čemu vi pričate ?" "O čemu vi pričate ?" "O čemu vi pričate ?".... i tako u nedogled...
KENJCA ZA GRADONAČELNIKA-BIO BI OD NAJVEĆE KORISTI-NEMA SLUŽBENIH AUTA ,SEKRETARICA.SAVJETNKA.ŠTETNIH UGOVORA.PUTOVANJA.KORUPCIJE.ŠIRENJA MRŽNJE.UNIŠTAVANJA RADNIH MJESTA-MALO MU ŽITA ISIJENA I GOTOVA PRIČA
Mostarci,"bar ovi koji žele reintegraciju", su ovo htjeli.Glasali su za SDA i ona će im se izboriti da imaju gradonačelnika. Imali su priliku da glasaju za neutralne ljude,bar ovi koji žele reintegraciju,a koji nisu ni SDA ni HDZ. Nažalost, nije bio takav izbor i sada ponovno imamo iste ljude koji su doveli do toga da Mostar bude još više podijeljen.
Mali brtalj
Sta ste se nakacili na armana covjek je normalan,nece s nekim tko mu je krao glasove i sebi ih pisao,postavite se u njegovu situaciju bili vi tako postupili kao sto pricate,br.2 ako HDZ pobijedi kao vama ce biti lose ili sta?nekontam stvarno,i trece nema ovdje normalnih ljudi samo nacionalista izgleda.
Kad vidi covjek kakvi su ovi sto bi trebali promjene donjeti tacno shvatis da ti ne trebaju promjene
Debil
Bolje da mostar i nema gradonacelnika ako je spao na ovog
vidi pače
Malo me cudi tako burna reakcija Semira,na neprimjerenu izjavu u ovom vremenu,Irme Baralije.Ona je imala 8 godina kad se zaratilo.Ocito da ima neke stavove o ratu razlicite od nas koji smo branili BiH i drugo da i nije vjest politicki kaljulant.Ali,po meni,nebi to trebao biti razlog za razvaljivanje sinhonizovanog djelovanj na ideji da se ratom podjeljeni narodi BiH ponovo ujedine.Tesko do konsenzusa kad niko sebi neda nista reci.
pa je li tko ovo čita onako sa strane,ovdje se radi samo o tome kako nedati HDZ-u da ima gradonačelnika,sve se živo uprlo,a čovjek dobio uvjerljivo najviše glasova,pa ovo je sramota,i onakj Inzko ovo gleda i stalno nešto poništava nebi li izabrao kojega iz ovih "kadrova" tzv "probosanskih",..svašta,pa kako mislite sutraljudima u očo pogledati ,sram vas bilo ,..
Kako se samo bore za fotelju..sve su to obicni kriminalci..fuj
svi vi sto zelite da vam SDA dode a vlast....samo da vam kazem nesto... nek vam babo radi za 5 stoja, konji jedni maloumni.