Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odbija nam se svima od plate vec za prirodne nepogode, eto kako pomoci
Nema se sta procjenjivat pravite ljudima kuce ili stanove, odma pocnite, dosta se para slilo da se pomogne ovim ljudima svi mi sto smo zvali i slali pare to ocekivamo sto prije.
Hajd ne k*** bezveze. Ti ocekivas? Da bi se sistemski ovo uradilo i sredilo kao sto je bilo, mora se napraviti ozbiljna procjena stete. Do sada uplaceno par miliona KM, a trebat ce najmanje pola milijarde KM da se saniraju sve kuce, ustanove, putevi, pruga u duzini od 17km itd... Te pare ce davati i EU i ostali, a za tako nesto mora postojati detaljna procjena ukupne stete.
Rijaset zajedno sa Tikom je preuzeo na sebe gradnju kuca.
Sad slijedi da uzmu sebi pare a niko neće odgovarati fuj fuj
hahahahahahahajajajajahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha,,,,,,,,,zasjedao,,,,,,,,, m r s u h lj e bi
Nek drug Šabanović objasni narodu zašto Civilna zastita općine Jablanica nema načelnika.
Gdje su odgovorni.Za upozorenje od nesrece.gdje su Uhljebi kojima.je bila duznost pregledati treen .poslati putem mobilne mreze upozorenje.Gdje su uhljebi.Upaliti Sirene.Spasiti narod od katastrofa.Gdje su silni timovi koji primaju plate.!?
Izmedju ostalog pomoci cete im ako pored vlasnika identificirate i krivce iz vasih redova. Ubice desetaka ljudi jos uvijek hodaju slobodnu i smiju se ubijenim i njihovim porodicama!
Federqcija nije nadlezna.?
''Pomozi ti meni, pomoci cu ja tebi'' Autor nepoznat
sada slijede ugradjivanka drzavnih uhljeba...
Ja mislim do sada ste skupili da svim ljudima možete obezbijediti kuce i sve sto im treba,to je jedina psihološka pomoc
Koliko se skupilo mogu svakome odma kuce pocet praviti, ali daj Boze...
od Nikisca i ove vlade mogu samo Dobiti samo Psiholosku pomoc da malo popricaju