Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Amidžić je pravi smrdljivi ulojeni Genocidaš
Nije smio od vepra iz Laktaša
amiđić je definitivno dodigov rektalni alpinista
Srbin a Amidžić valjda je trebalo da se preziva Stričević.
Često se sa svojim ahbabima naroljam u ponoćnim satima, pa sjednemo i zapičimo 150 na sat podno vrha Trebevića, kod one etnočistačke trobojke. Navrnemo do daske Nuccija i Desingericu pa onda pucamo u zrak i bacamo kamenčine u hendek ili ih kotrljamo niz padinu ne bi li ubili kakvog međeda. Jedena smo mi škvadra. 💪☠👹
Hahaha vec ih raja pocela zvati "genocidasi" a rezolucija se nije jos ni ohladila
Ma zvuci kao dogovor.. "haj molim te Muhamede ti potolpisi da ne ispadnemo jos vece ckapi pred srpskim glasackim tijelom, pa vec smo morali pojest.gofno, kad smo se povukli pred.Schmidtom jos jednom 🥺, poslje mozes prodavati pricu kako si ti spasio izbore svojim potpisom, to ce da ti digne rejting 😉"
ako se preziva amidzic znaci da je musliman,treba mu to napomenut da je presao na pravoslavlje,steta za njeg
Samo vi talvo a marija serifovic iz UNa krade milijone za testeron. Leo ćosić je svjedok
Nije genocidašu amidžiću BiH zemlja apsurda, već su nakaradna srpčad, genocidno-zločinačka paščad običan krvoločni okot pun apsurda..........
Naredijo mu amidza Dodik da ne potpise isplatu jer oni su u pet grama sto se tice politicki stavova. Shvatite jedno mi u BiH imamo najskuplji politicki sistem u svjetu treba to sve podmiriti iz drustvenog budzeta a nikakve koristi od njih .
zato sto se njegov gazda jedini pita za sve u svom narodu