Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato što je kriminalno pravosuđe logi
zato sto su svo u talu
pa pravosudje je dio mafijaske organizacije...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zato sto Mile suti o Kartelu ! dogovor Dodika i Konakovica da obojica sute a Covic to najbolje iskoristava
Zadali su zadatak i korumpiranim Bosnjacima koji se tale sa njima. HDZ je u tome preko firmi iz Mostara
Amerika je kriva jer je podržavala separatiste kjo su u biti kriminalci i mafijaši. Strah od previše vlasti u rukama Bošnjaka je doveo do previše vlasti u rukama separatista. Radi Amerike država akoro i ne postoji. Smiješno je očekivati da neko procesuira svoga šefa od kojeg mu život zavisi. Hvala ti Bajdenu na svemu, gori si i od Trumpa
cuj zasto? pa zato sto Tuzilastvom vlada SNSD
Zato sto su ih ovi na vlasti postavili,vrana vrani oči ne vadi
Tuzilastvo je u rukama Dodika i Dragana. I dok je to tako oni tamo nece nista poduzeti. Nazlosti tim ljudima tamo nije jasno da svoj zivot bacaju za ta dva kriminalca. Ali ti pojedinci iz tuzilastva ce doci na red, samo im to nije jasno. Oni su pod obavezom koje ne ispunjavaju, vjerovatno se mogu i za korupciju optuziti i osuditi.
Dobar guz
Dobar dan
Odgovor je sasvim jednostavan:bh pravosudje je kriminogeno.
The Untouchables, lik je sluzbeni list na dvije noge.
Zato sto su ih političke stranke postavile kako njima odgovara
kod nas sve da ga i uhvate kako krade ne bi ga mogli maknuti reko bi da je nastimano
zato sto je najlakse pohapsiti i osuditi Bosnjacke politicare.Ne ulazim u to jesu li ili nisu krivi.Al po ovome kako se sudstvo i trojka ponasa ispade da su Bosnjaci najveci lopovi i kriminalci.
Svi u talu
Zato sto ga stite koalicioni partneri.
samo SABURANJE nikad se vi hljeba najesti necete. davno trebalo rastjerati komplet tuzilastvo o sud i cistacice s njima. MI TO VOLIMOOOOOOOOOO jer da ne volimo promijenili bi nesto ovako samo kuknjava! ko ce to da se buni? boookir prodao reviziju i nase saburlije nista dodo ronhil za glupost izvede narod na ulicu! kostat ce nas saburanje jos vise u buducnosti
Bot botuje, ali ne razumije.