Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi clanci su toliko glupi. Prvo glavni tuzioc je Gordana Tadic, kadar prvo HDZ-a pa onda i SNSD-a. Drugo, ako se podigne optuznica, a nece, treba da ga privodi SIPA, a na celu SIPAe je direktor Darko Culum, clan SNSD-a. Sve i da se nekim cudom ovo dvoje desi, covjek je rekao da ce njegov MUP pucati na SIPAine inspektore ako dodju po njega. Glup clanak ukratko.
Naravno, najveci krivci za ovo su nesposobnjakovici iz SDA koji su dopustili da neprijatelji ove drzave ovladaju najbitnijim institucijama u drzavi. Dok su zajedno talili i dogovarali, tad je SDAu pasalo da tuzilastvo i SIPA bude u rukama i HDZ i SNSDa jer su znali da nece na njihov kriminal udarati jer su im popustali bas da ih ovi ne bi dirali, ali zato sad drzava ode u ponor
ovo sto Dodik radi je vrhunski PSY OP
Onaj dan kada se zakon u svakom momentu bude sprovodio i kada taj zakon bude vazio za svakog , tad ce ova drzava krenuti ka boljoj buducnosti .
Nakon Harmonike ide Klavir.
Idu izbori sta ocekivati od sirovine ???
Koliko je zajeban uskoro ce se pojaviti u novoj GTA
Za lanac i na livadu , ha ja.
Ma covjek se sprda sa nama. Muda su nam ko klileri i vodje su nam samo da daju izjavu kako dodik narusava mir i to je sve.
daj klox sjašite više
Ovaj zakon za njeg ne vazi dokazalo se mnogo puta
po mojoj logici bi trebali da prozivate u medijima svaki dan one kojima je posao podnijeti optuznicu i da navodite koji clan zakona je prekrsio a ako niko ne reaguje onda pisete koji su zakon te osobe prekrsile mozda nekad kad vidi narod da je drzava u qrcu uzme da ga sprovodi sam pa da zna
Taj nece odgovarati nikad, ni Fadil Novalic,a ni jedan politicar. Ali sitni lopovi hoce.
Dodik je jedan Hajvan. Nema više kumunizma pa mozemo i hebati Predsjednika . ha ha ha .
da je ukrao metar drva zatvotili bi ga .de bgti
Treba mu umanjiti prekrupu, više ga puštati da pase, inače će obataliti ogradu od besa...
Ja i.... ko, kada, sta?
Mogao... sve se svodi na mogao... tuga!
Ko ce ga zatvoriti??? Ne mlatite praznu slamu...