Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mile ti si naš idol, kad vidimo kako tretira svoj narod u RS kako im je omogućio da imaju jesti u javnim kuhinjama, kako im je omogućio da vozaju najskuplje gorivo u Europi a dok se on voza helikopterom od njihovog novca, kako im je omogućio najniže penzije u Europi, stvarno kad vidim kako se čovjek bori za svoj narod u RS kako da ga ne voliš
ArasKospicBLxx A što jaro pobogu Meka zašto ti jaro ne reče da je ko Moskva, gluho bilo jaro šta ti reče
RETERIRAO da napuni goriva Trojka mu prebacila 100 miliona. A kada ponovo poleti, osnažen i sa ministrom Finansija države koju razvaljuje Onda će trojka da se skriva u mišije rupe, a Nermin Nikšić će da se čudi "Ko je mogao pomisliti da je Dodik takav"!? Najgora opcija su ovi instalirani i nametnuti likovi.
Smirio se do nove rate kredita
Ovo je sad plan B —prevest bosnje zedne preko vode—ja mislim
Svaki put isti scenarij, evo vec trecu deceniju gledamo. Tresla se gora, rodio se miš, Mile prijetnjama i eskalacijama dobio sve sto je trazio, Čović isto tako dobio sve sto je trazio, bosnjacka politika jos dublje potonula, redovi za odlazak pred ambasadama jos duzi itd. Vidjet cemo dokle cemo ovako izgurati.
Sapnuli mu ameri da malo povuce rucnu, pa kada njima bude odgovaralo da opet udari. On je samo marioneta ovih iz americke ambasade u Sarajevu. Bez njih bi vec odavno bio politicki mrtav.
Ali vas pijcar pisa , pa stane pa pisa , šta je ovom narodu u ovoj zemlji
Dodik svjesno stvara krize da bi dobio koncesije. To je njegova taktika oduvijek i bila.
To je ono sto zeli da mi povjerujemo. U stvarnosti,cijepa BiH dok trojka mu dopusta to.
reterirao? mislite podvio rep.
Dodo je retard.
legla lova od zgrade UIO, ima se moze se
Samo pare zabraniti. Dolazio bi svaki dan na Bascarsiju na koljenima I pitao kome treba popusiti.
Kakva izrada za sudiju Knezevica - natjerao ga da zbog jednodnevne predstave u NSRS napusti svoj zivotni poziv u Ustavnom sudu! A sad ce postaviti druge...tako prokaze poslusnici maloumnika, al ko mu je kriv kad je kukavica
Trojka (SDP, NIP I NS) dizanjem ruku omogućili da UIO BIH kupi zgradu od Miletovog kuma, a Mile će ko fol smiriti svoje frustracije jer mu je kum bogatiji za 70 miliona KM. SDP, NiP I NS sjeme vam se zatrlo. Jedva čekamo izbore da vas pošaljemo u vražiju mater
SDA uvijek provocira gospodina Dodika i Čovića, ali sad je tu programska koalicija koja neće dati mladomuslimanima iz SDA da šire svoju politiku!
Hebla te ta dva "gospodina" u duelu u prljavi ch...marr
Zbog mudre politike gospodina nikšića, ministra konakovića i ministea forte. Dodik je morao nazad.
retardirao
Ja želim da budemo braća i sestre svi i da živimo u bratstvu jedinstvi i Srbi, Hrvati i muslimani i ostali.