Komentari (237)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vazna je zbog toga sto su odbili sve Hrvatske zahtjeve i STO SU KONSTITUTIVNOST I LEGITIMNO PREDSTAVLJANJE DOZIVJELI POTPUNI FIJASKO u EU . NEKA SE UZP ZAPITA ZASTO BOSNJACI VARESA BIRAJU ZA NACALNIKA HRVATA Zdravka MAROŠEVICA, DA LI JE I MAROSEVIC NEKO POPUT KAKO KAZU UZP BOTOVI SEJDO PIJANICA
Teski dani za gospodina legitimnog. Glasanje EPP-a razotkrio razmjere debakla Hrvatske u EU. Prilika za PROBOSANSKE stranke, koja se ne smije propustiti... veliki plus PROBOSANSKIM STRANKAMA KOJE NISU PRISTALE U RAZGOVORIMA SA COVICEM NA IZBORNI ZAKON,STO NE ZNACI DA JE UMJESTO BAKIRA I KOMSICA BIO RADONCIC, NIKSIC, KONAKOVIC I KOJOVIC DA NEBI UDOVOLJILI COVICU PRIJE EU PARLAMENTA
Babo ti je UZP
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je velika pobjeda dobrih Bošnjaka i pravoslavne i katoličke i islamske vjeroispovijesti i svi drugih konfesija u Bosni i Hercegovini i dijaspori. Bosna - epicentar dobrih ljudi.
O majko moja da nas nema trebalo bi nas izmisliti. Rekli nam ljudi lijepo da nismo nigdje prispjeli, da smo u hovnima i da to trebamo samo riješiti a mi slavimo.
Primi nas sve u Njemačku mama Angela, BiH za normalan život nije sazrela, dok god nju nacionalisti za interes svoga džepa vode nema u njoj života moj rode! Angela samo zovi, doći ćemo svi kao sokolovi!
sve je to lijepo, krasno, ali ko ce hvatati lopove? Nece bogami ni NATO ni EU
"procesu pomirenja, funkcionisanju demokratskih institucija, vladavini prava, osnovnim ljudskim pravima, socioekonomskoj reformi, povezanosti, energiji i okolišu, vanjskoj politici i sigurnosti" To nikad u BiH nece biti, u BiH je svaki posteni obicni gradjanin diskriminiran na svim poljima, ako nemas stelu mozes krepati, nema posla, lijecenja, skolovanja, nema pravde, nema sigurnosti, mogu te nekaznjeno i ubiti i nikome nista....
Velika vecina stanovnistva zeli u EU i NATO...to ne odgovara samo onima koji zive na i od etno podjela.
Bla bla bla.....100 rezolucija...narod odlazi...EU odgovara jeftina radna snaga (bolje mi nego afrikanci)....Znaci nista novo
Gubimo vrijeme mladi odlaze zbog ideje Cvjetkovic -Maček ili Milošević - Tuđman podjele Bosne i Hercegovine. Najveći neuspjeh Amerikanaca što nisu uspjeli sahranit u Dejtonu te ideje. Dok to nebude brojaće se krvna zrmca a ostali će ići naprijed.....sve je do Beograda i Zagreba nažalost.
Mama ❤️
Kao Bošnja, želim reći da Hrvati skoro pa ni nemaju prava. Sve smo im oduzeli. Pod hitno moramo mijenjati zakone i dati Hrvatima sve ovlasti da vode Bosnu, pošto su jedino oni sposobni voditi državu. Ove naše Bošnje samo kradu i ništa ne rade.
Bosna nikad neće biti normalna država, uvijek će biti nekakav teritorij ili pokrajina ili protektorat. Ne vjerujem da bi kao unitarna država (tzv. "građanska") mogla funkcionirati bez dotacija iz inozemstva. To vidimo na primjeru nabave cjepiva, uvijek je netko drugi kriv. Ili Dodik ili Čović ili ona stranka koju ne simpatiziraš. Volio bih vidjeti kako bi funkcionirala čisto bošnjačka država, jel bi nestao jal i zavist, nepotizam i korupcija? Koga bi onda krivili?
Važna je nama koji volimo BIH da klix može širiti i produbljivati mržnju. A za ostalo je nebitna. Kome je bolje poslije rezolucije?
HDZ zhatjeva stvari koje ne postoje ni u ilegalnom genocidom nametnutom Ustavu dejtonske BIH. Nigdje u Ustavu nema pomena o KONSTITUTIVNIM narodima niti o LEGITIMNOM predstavljanju naroda. Postoji u originalnoj verziji na engleskom jeziku samo recenica koja spominje KONSTITENTNE NARODE I OSTALE sto samo znacio DIO CJELINE i nista drugo. Falsifikat prevaoda koji stoji an Ustavnom sudu su ubacili uhljebi iz dva UZP-a i veleizdajnika iz SDA koji su ubacili nepostojecu rijec KONSTITUTIVNI.
Babo ti je UZP
Promijeni se politika i političari a narod i običaji ostaju.... Prošli smo mi gore... Za turski zulum ovo je dječja igra.... Mi smo preko hrvatske svejedno u EU
Uzp je doživio krah, sada treba provesti presude Evropskog suda i presude protiv uzp I napraviti pravedno građansko društvo uz prethodno provođenje presuda za genocid i ostale presude zločincima ćetaljima.
Samo u Srednjoj Bosni pripadnici zločinačke tzv ARBiH ubili su 1051 hrvatskog civila, od čega 121 hrvatsko dijete
ma ja, prvo sapun pa parfem Milanoviću ! Prvo sejdić finci pa onda šta ostane