Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odron koji je upao prije nekoliko mjeseci podigao je nivo Neretve. Firma koja je dobila koncesiju da vadi sljunak je najveci krivac za poplave u jablanici i nizvodno. Korito nikad nije sanirano i sada mala kisa koja padne pravi poplavu. Ukazivao sam na ovaj problem vec 2 puta. Mislim da se sad sva steta MORA nadoknaditi od strane privatnika koji je najveci krivac.
Koja firma? Ako je vlasnik firme odgovoran za ovo, ima da robija milion godina skupa sa političarima koji su mu dali dozvole.
Zar se taj odron nije desio u rukavcu akumulacionog jezera Salakovac u koji se ulijeva Mostarska Bijela? Ako jeste, onda ne znam kakve veze to moze imati s katastrofom u Donjoj Jablanici.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Odgoditi izbore odmah, nemamo mi sta sad glasati za ovu politicarsku kusto koja je i dovela do ovog nesistema. Na sve mislim od Daytona na ovamo,.institucije i agencije im postoje samo da mogu primati platu... A vojska nek ide pomoci ljudima a ne vozati materijal za glasanje!
Odjelaši se ne slazu s tobom.
Izbore pomjeriti odmah!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zar ste reklame morali staviti i na video od poplave. kako vas nije stid!!!
hehehejjehehehej,,,,sve je kasirano i na svicarskom kontu,,,ima garant dvojno drzavljanstvo,,sad samo ode kod komsija,,,i stvar rjesena za njega,,,,njiva vlada u oktobru pada i za njih problem rjesen sve sto su pokrali opet mogu ziviti do kraja zivota,,,ostaje muka,,nerjesena,,ovom narodu,,nazalost nemogu nista napraviti
Sjeku se sume, drvosjece pive bacaju na sumskim putevima, svako 5 metara popijena konzerva pive, samo zbog toga bi ih u zatvor strpao a da ne pricam o sjeci sume
Nego kad cemo malo proteste za Gazu,Ukrajinu, Siriju kod nas je ionako sve OK.Da me neko pogresno ne shvati ali imamo milion svojih problema a borimo se za druge.
Zaboravio si podrshku Kamali KHaris i Badenu. u podrzhali 80 zhena balkana. SHto ne bi i mi. Sad e ovo sanirati nashi arapski priatei. Nema brinesh...
Priroda se ljuti, dok ovi dove i mole... A NIŠTA NE RADE !
Priroda došla po naplatu kod neorganizovanih naroda, lijenih i zapuštenih u odnosu prema okolini. Bezdozvolna stanja, gradnja gdje ne moze, neodrzavanje podputne konstrukcije-padina... ITD
Das ne peglaj nas ovdje sa tim. Ista stvar je zadesila Austriju prije par dana.
Hoce li ovo obnoviti brzo kao Japanci što to rade? Ili tek dogodine?
Gotovo do zime. Samo, koje godine?
neplanska sjeca sume, ilegalna eksploatacija sljunka, pijeska, granita(nedavno je bilo kliziste koje je moglo naslutit da ce se ovako nesto desiti)
Imali ko da objasni kako i zašto je došlo do ovako velike tragedije u okolini Konjica i Jablanice? Ako je zbog vađenja šljunka i ne sanacije korita ima da neko robija milion godina.
...o kakvoj sanaciji korita pričate u maltene netaknutoj prirodi.Bujica kreće sa vrha prema dole ,a ne sa sredine .Dozovite se malo pameti i logike.
Mrtvi samo tamo gdje vlada SDA i razorno unisteni objekti.. Gdje su Hrvati nista strasnk
Nadam se da je one bar malo sramota što su se veselili uraganu u Americi neki dan. Koliko zla je izašlo iz vaših usta i komentara. Ko ste vi da sudite u ime Boga
Hajde ti ody. od nas jasno je ko stoji iza ovih komentara. Ne zelite vi nama dobro nema potrebe da trazite izgovore i da se kacite za neke gI. pe komentare.
Pa dobro je reko, kazu bog kaznio amerikance zbog gaze, pa oke zbog cega je nas kaznio onda?
Proglasiti trodnevnu žalost i neradni dan, ovo je nešto najužasnije što nam se dogodilo poslije '92 i SDA stranke!
2024. Elon Musk ide na Mars, a u BiH meteorolozi ne mogu da predvide poplave
Meteorozi predvide i najave a mi i glavešine političari ne slušamo. Koliko sam puta naišao na komentare gdje se podsmijava i podrugljivo komentari se Sladic
Treba glasati