Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E čuuuj nije došao Tegeltija, pa ko ga ono izabra mamu vam vašu kriminalnu, sad bi kao SDA i DF i SBB daaa seee kaoo bunee... Pa vi ste ga izabrali smradovi lj8gavi.
Brat vedri i oblaci... ne mozete mu nista! Uzeo covjek mito iiii??? Nista... sve dok se iz korjena ne promjeni sudstvo nema od drzave nista! Kuca se ne pravi od krova pa prema temelju...
Pa zasto ga ne smijenite?
Pojmovi "SDA" i "borba protiv kriminala" hahahahahahahahahaha Tegeltija će nastaviti, tamo gdje su lopovi stali, a to je da tetoše i pokradu ovo malo države i naroda.
Kitoglavi zvaljo yebe parlamentarce koji su ga izabrali.
Sekretar Skupštine Kantona Sarajevo Almira Kulovac-Šetkić zaključala se u kancelariji u zgradi Kantona, nakon što je doživjela napad panike. Nju je u kancelariji verbalno napao, napravio haos, galamio na nju i prijetio joj zastupnik Elmedin Konaković
Tegeltija samo slusa onog ko ga je tu postavio, znaci samo je izvrsio naredbu nemoj ici ......
Koga? cega? Tegeltija
Ovo nema u pizdi materini
Uuuuuu uuuuuuuuu sramotaaa uuuu uuuuy