Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lagano se pokazuje sve..
Kmeci trojkaski ljigavac, kmeci kme kme
Pa od tih 28 godina, vi ste imali 26 godina da osposbite te iste....obzirom da ste sad tek sjahali s drzavnih jasli zaokupljeni kradjom i pogodovanjem hdzu i snsdu i sad kao prave patriote ste nam svima sad javili da nemamo radare....e ljudska bijedo kako baki nije znao za to 26 godina
Pa podignite bosanske F-16 i F-35
hahahhh, pa jučer ili prekjučer ste objavi neki članak vezano kontrole neba. btw. bih je protektorat. srbi i hrvati neće nikad dozvoliti muslimanima da kontrolišu nebo iznad rs i hrhb.
Fikus Forto naravno da nista nije poduzeo prvo jer je nesposoban a drugo jer voli Srbiju gdje se krio dok je BIH krvarila a sad bi da moze zauzeo sve ministarske funkcije
Ova dvojica direktor Direkcije za civilno vazduhoplovstvo BiH i direktor Agencije za pružanje usluga u vazdušnom saobraćaju BiH su klasične izdajice. Postoji li kakav zakon koji reguliše ovakve postupke koji su u suprotnosti sa interesima Organa kojima su bili na čelu?
Sta da ocekujes od Forte???
Imamo www.flightradar24.com. Dovoljno. 👀👀👀🤣🤣🤣
Nama moze i eskadrila uc niko nebi primjetio..:D
Sta drugo mozes ocekivati od ove bagre izdajnicke?
Ta sluntavi Forto zna. Sarajlije, zbog biranja ovakvih sluntavaca poput forte i ovo malo države što ima gubimo. Ne znam samo šta vam on predstavlja pa da mu dajete glasove.
Ako je sve ovo tacno, hapsi bagru, kupuj radare, nije sala, ovo je ozbiljna stvar
Ovi uhljupi ako dodu opet gotovi smo, oni kmece nesto za kontrolu neba a tolike godine davalu drugima pare. Katastrofa, sram da vas bude.
Sad ce Konakovic status na FB, da objasni sljedbenicima kako se ovoj dvojici prividja da nema primarnog radara, kako je odluka o gasenju radara historijska, i kako nema boljeg ministra od Edina Forte...
Mali, malecki, nebitni i neobrazovani zeleni! Pa samo znate kmeciti i lupati gluposti! Pa bilibste 30 godina na vlasti i sto niste tad sve "po zakonu" sredili odnose u BIH? Sad nasli nesto palMuditi i pricati gluposti! Procitajte ponovo sta ste izjavili, lazovi glupi!
SKANDAL !!!!! Neka neko odgovara za ovo
Odgovorna sda i kaznjena vec
Ove vlade nisu nizacega,ne sluze narodu tu su samo za onako,kosto klinci kazu,, za kobajagi,, eto da i mi imamo vladu