Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da je lazna jer su je oni izmislili da urade vjezbu. Malo malo u regiji isti scenario.
evo vam dojava. sramota je da ovaj aerodrom nosi u nazivu međunarodni , sramota me je kad vidim da putnici pretrčavaju cestu ,upadaju u kanal prekoputa, vuku kofere po nekoj zemljanoj stazi jer nema apsolutno nikakav normalan pješački prelaz. ne znam kome je u interesu ova bruka. mislim da je u nekom selu bilo bi uređenije a ne u glavnom gradu
obratiti se Federaciji , jbga buraz
ti mora da si rodjen gdje nema zemlje nego kamenjar.
Cosic od muke dojavio
Dzaba... aerodrom se siri ;)
hahahah kakv krizni da vidis panike kod uposlenika prepali se vise neg putnici, galame na ljude strancima psuju
Kad ga uhapsite rigorozne kazne.
svidja mi se ova puska ,zna li neko koja je ?
emka
ovog besposlicara zaposliti u rudnik, sve dok ne isplati stetu aerodromu koja je uzrokovana njegovim pozivom
obavezno promjenit zakon, minimum 10 godina da stane maltretiranje ljudi i institucija, maloljetnici skola neka roditelji plate 10 hiljada kazne i rijeseno.
Kad se nađe taj koji je pozvao Treba ga osuditi na višegodišnju zatvorsku kaznu za primjer drugima