Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo po dzepu za nauk onom iducem ko planira ovo radit
U njemackoj upalis vpn odma kazna po dzepu
@hotcup: U kojoj ti Njemackoj zivis? U ovoj gdje sam ja je haos gori nego u BiH. Ako neko zna kad je ko upalio "vpn" onda eventualno Amerikanci, Svabo ne zna gdje mu je glava a gdje bulja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tako je, i u zatvor i nadoknada!!! Po kratkom postupku!
Sta mislis ti da ce postici stavljanjem djece ispod 15 godina u zatvor?
@ihvan: Strpljenja ne mamo vise. Mislim da se treba preci na stroge kazne, pa da to konacno 15 godisnjaci nauce. Treba se barem jedan od tih strogo kaznuti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema koristi od toga, samo dvosatni Hegenek
Tako tako, radite malo sistematski i proaktivno. Nego sve stihijski svez, hajmo izaci i trošiti pare poreznih obveznika. Morali su vas fino zitigu sto puta, da skontate neke stvarim
Tako treba
Njih obavezno kazniti a za roditelje treba provjeriti jer se država petlja u odgoj, ne da ljudima da djecu odgajaju po starom sistemu a kad zaglibe onda kazni samo roditelje a država se izvlači kao i obicno
Ma ukinut mail adrese, jedini kontakt telefon i licno
Ma hajte molim vas, djeca se malo zaigrala.
Dok vi samo palamudite dana nova dojava deveti dan odvedem sina u skolu da bi u pola devet javio da ide kuci. I tako devet jutara.
Ovo je spominjao Mile Kitić u pjesmi Paklene godine. Kaže 'sve mu naplati, neka ti s kamatom vrati, uzmi mu kuću, kola, sve, za sve te paklene godine...po džepu mala lupi ga, jedino to boli ga'
TO SE NEKAŽE ZATVOR, NEGO VPU TJ VASPITNO POPRAVNA USTANOVA SA PREVASPITAČIMA. AKO NIJE USPJELO RODITELJSKO VASPITANJE, ONDA MORA BIT DRŽAVNO PREVASPITANJE UZ NORMALNO OSNOVNO ŠKOLSKO OBRAZOVANJE.
Kaže se po zakonu maloljetnički zatvor, ne lupaj kad nisi siguran.
Dok im starci a i oni budu ovo otplacivali, nek im njihovi vrsnjaci aplaudiraju, jer se "Jes' lud" i "legenda" itd ne mogu unovciti. Svakako ih se niko nece ni sjecati za par godina, kad i dalje budu otplacivali dug.
tzv.Domci
Samo suditi za terorizam i dati 40 godina zatvora.
Zao mi je roditelja, u jednu ruku i tih maloljetnika. Ali se mora stati u kraj tome za primjer drugima. Nadam se da ce nauciti lekciju i sami uvidjeti sta su napravili, mladi su zivot je pred njima.
nije mi ih zao nimalo! dosta te soc price, mama radi otac radi....ne lazimo se. nija tako lose u BIH, samo reda treba uvesti. a ovo bih kaznila sa najvecom mogucom kaznom, i ucinioce, a Bogami i roditelje. prevencije radi!
VASPITNO POPRAVNI DOM U STOLCU JE BIO MALOLJETNICKI ZATVOR GDJE SE ZAVRŠAVAO ZANAT. OVI STO PIŠU DA NE TREBA DJECU OD 15 GD U DOM BIH PITAO DA MU TAKVO DIJETE UBIJE NJEGOVO BIL MU BILO ZAO? E EVROPI SVE DRŽAVE IMAJU MALOLJETNICKI ZATVORE. EDI
Ovi što se pitaju šta se misli postići djecom u zatvoru? Pa biće u zatvoru, zatvoreni. Za to služi zatvor. A mogu čak i dvije lektire da pročitaju dok robijaju.