Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahahahahaha yebu i ne vade.
hahahahhahaha umjesto da smanjuju oni opet povevćavaju hahahahahhaahhaahahahahhaahahahahahahaahahahahah glupi smo ko qurac!!!!!!!!!!!!!!!!
haj sto jebu nego sto usi zavrcu
pada mi na pamet par stotina psovki trenutno ,pa ne mogu da se odlucim ,al evo od srca ma j e b o im ja svima m a t e r !!!!!!!!!
Na ovaj način će bakir vrlo brzo premašiti 100.000, jer kada se zbroji rodbina tri člana predsjedništva, rodbina vijeća ministra, pa vlade fbih eto ti broja. Ja neznam dali ovaj bakir živi u oblacima ili u zemlji gdje se jede zlatnim kašikama, pa lupa ko Maxim po diviziji. Ubiše nas izjavama kako bih trči ka Evropi tako naglo da nismo ni svjesni pratiti njeno kretanje. Neka se spuste na zemlju među obične ljude, pa će čutidokle su stigle njihove agende.
Što ovo Predsjedništvo ne prebace u Mostar ili Banja Luku? I onako su, tja, nepotreban smrdljivi teret ovom narodu. Prava troglava, nezasita aždaha!
pa yebem vam pomrle, trojica vas je i opet niste sposobni da obavite posao koji obavlja 1 covjek
Nas jedan jaše pa se eto malo i buni narod, vas u Bosni trojica a vi mirni, mašala...
Uh jebo im ja mater u picku nesposobnu, savjetnici im trebaju, ili bolje reci uhljebi...???
Sve po zakonu kojeg je vladajuca klika i donijela. ! Povecan obim poslovanja! Hahahaha... ah sto nam "sveto trojstvo" radi. Stvarno mi se gade. Fuj.
Sjebase se radeci..... na razvaljivanju drzave. Zanima me... 7 je neparan broj, kako ce to podijeliti trojica "predsjednika". Ili je onaj sedmi za Sejdica i Fincija?
Ja zelim da se pomakne ovaj procenat od 70 % ukupno zaposlenih na drzavnom budzetu, jer mi moramo zadrzati prvo mjesto, bravo za potez gospode iz predsjednistva!!! Podrzimo akciju svi na budzet, jebo ba fabrike, drzavno je drzavno!!!
Fala bogu nek nema para iz budžeta za NOVE TUŽIOCE NA SUDU BIH, i entitetima ! :) A policija već imate za deset puta više stanovnika ! A kako nema para nema ni povećanog obima tužbi ! :(
hahahahaha :(
Eto ti sad nemogu stic sve sami ni pohapat...
pik meni sekretarica sa tri guza i 4 sise
Ma nek se ne puca
Ima se ,moze se.. Rade nam sta hoce,a mi samo komentarisemo na klixu..
Trenutni broj zaposlenih ne omogućava nesmetano i efikasno obavljanje Ustavom definisanih nadležnosti Predsjedništva Bosne i Hercegovine. pa kad je gužva jedno na drugom sjede,nema se kud pomaknuti,valjda će zaposliti i nekog savjetnika koji će skontati kako da ih ukine svu trojicu