Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj turistička zajednica. Bitno je samo otvoriti ured turistčke zajednice i zaposliti neke uhljebe, a turista ni za lijeka.
sve je to lijepo samo ako ne dodju kakvi lopovi i pokradu sve i naprave problem ljudima koji do sada lijepo rade
Da im nije osmanagica nebi imali sta da ponude
Sda nastavlja da uhljebljuje svoje clanove, nakon sto su zaposlili stotine novih uhljeba u bh posti
Iz Zenice sam, što se grada tiče stvarno nema ništa za ponuditi, slaba i jednolična gastro ponuda, noćnog života nema, Smetovi neuređeni siromašni, grad kao grad je lijep ali siromašan sa ponudom, eh sad kada bi se pravile ture da se obilaze rudnik i željezara koje se uskoro zatvaraju mogao bi se od toga neki muzej industrije napraviti pa na osnovu toga da se prave ture i da se privlače turisti, ostalo mi ništa ne pada na pamet.
Uzimat ce takse od privrede i prebacivati ih Osmanagicu i slicnim prevarantima
osmanagic je barem nesto napravio, u ostalim gradovima sivilo jad i tuga. NE znam koji je gori ali poredat cu ih ovako: Zenica, Kakanj, Breza, Ilijas, Vares.... Nastavite niz
Zahvaljujuci osmanagicu svake godine se u visoko sliju milioni maraka. I medjugorje je izmisljeno pa ljudi uzimaju pare
a realno, koliko zenica moze imati turista? mozda 67 po kvartalu
Nije to samo zenica nego zdk
Još jedan posao koji neću moći dobiti jer nisam član neke partije i javno kritikijem pozicije i opozicije
Hoće li se Olovska korida upisati u turistički vodič
Svi bjeze odatle niko ne dolazi hahahaha
30 godina nakon rata! Sta se cekalo?