Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIP je nastao u centrali SDA, prvo je bio kanta za otpatke i onda ga je preuzeo kartel i tako je malo stao na noge, ali brzo su izbori tako da...
Ipak se bolje organizivali NS botovi od NiPovih botova. Suma sumarum, u vlasti ste u opcini centar i jedni i drugi, i nesposobni ste za bilo sta vise od kucnog savjeta
Moze li mi neko reci kolika primanja imaju botovi na klixu?
NiP - RIP
Sjetimo se samo kakav je Ajnadzic bio nacelnih, sve radilo ko sat, sad je u Centru anarhija sa trojkom
Mandic radi dobro svoj posao.Nista ne moze biti idealno.Sta ste navalili na bilo koji način da ga ocrnite. Sto ne nabrojiti pozitivne stvari.A i vi Klix koliko vidim plus zelite da ga sto vise ocrnite. Čovjek ce opet pobjediti jer je za narod dobar.Sami nije dobar novim kandidatima.
Šta uradiše - od olimpijskog grada punog pozitvne energije u svim segmentima života , u kratkom vremenu primitivci napraviše palanku gdje se svodi na pljačku i borbu za fotelju .
Džaba ovo, glasaću za Mandića doživotno, samo zbog ovakvih podlih podmetanja tenderdžija, građevinara i sličnih interesdžija!
Realno , NS i NiP su u oktobru proslost ovog grada . Navijaci Sarajeva glasaju za sve druge osim ove dvije prevare .. buduci gradinacelnik ima projekt stadiona za 17.500 navijaca na zetri. Tako za Kapidzica na izborima.
Znači za Gratza glasamo, OK.
Mandić je više puta obećao da će napraviti ležećeg policajca na Koševu kod okretaljke i slagao. Na Koševu će svi za SDA glasati samo da nega ne gledamo.
Banda se raspada iznutra. hahah
SVI STE VI ISTI
To je ta programska koalicija, vjetrovi promjene, renesansa i procvat Kantona Sarajevo hahahaha. Do srži ogoljena prevara stoljeća zvana Trojka, perfidni projekat podvaljen Bošnjacima, nastao u velikosrpskim i velikohrvatskim kuhinjama Beograda i Zagreba. Ni po čemu se vi ne razlikujete od svojih prethodnika, jedni drugima bi oči izvadili i mater prodali za komadić fotelje i vlasti.
Ko glasa za ovog ruka mu se osušila treba ga krivično goniti, čovjek ništa osim ležećih policajaca nije uradio u općini.. katastrofa
Postoji li iko u ovoj državi da ne mulja, pa ljudi šta je ovo, jesmo li mi najkvatnija nacija na planeti, jeli na nekoj funkciji to gleda da vara. Nama treba neki Tito i par dobrih zatvora i sudija, nadam se da će, svi doći na red da odgovaraju za pljačke
ma ovaj mandic od pocetka decentrazivao cjelu opcinu ba
Manddo lohpuzha
gdje vam je Nikšić? sa čovičem poštu blagoslovljava u Mostaru, jel vas stid?
mandic je stari hordas pakas meraklija