Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je fadil davno bi robijao
Hvala Vojvodi Konakoviću na ovom stanju u državi
Mojne tistra Jedva ga namolili da robija
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Evo narode znaci bolovanje otvoriti i u Njemačku na crno,rupa u zakonu važi za sve Lp
Kako im ga zavuče!
Ovaj HDZvise pljacka i pokrada ovu drzavu vec 90tih i sto su pljackali Bosnjake.Katastrofa.Ima li iko pametan iz SdS i ostalih da tjeraju medunarodnim sudom pljacke u svim sferama u drzavida pritisnu OD GRADONACELNIKA PA DO STRANAKA I STRANCICA.MAMU IM LOPOVSKU ,A NEMAJU PARA ZA POVECANJE MIROVINA KOJE NISU DRZAVNE VEC UMIROVLJENIKA STO IM SE ODBIJALO CIJELI RADNI VIJEK.
Sam naslov je dovoljan da ostavite sta radite trenutno, izađete vani i počnete da urlate. Na sebe, okolinu, zgrade, političare, pse, travu, klupe. Da li ste vi ljudi svjesni užasa u kom mi živimo? Da je ovo sto nam se dešava toliko bolesno, prljavo, nehumano a da i dalje niko nista ne preduzima?
To je nase posteno tuzilastvo? Sta bi bilo da je u pitanju Mehmed ili Fadil?
Majke mi, nije mi jasno zašto ikoga čudi što još nema potjernice, i ne samo za njim, nego sve vezano za pravosuđe. Halo ljudi, znate li gdje živite? Zaboravite sve što mislite da je normalno. Cirkus je ovdje normalan.
Ništa treba unutrašnja kontrola ko li već posjetiti doktoricu koja mu je dala bolovanje...neka DOKAŽE da je bolestan...
Samo da kazem : HVALA TROJKA!!!
Kad pogledas neko razvuce muda do koljena, radi i nedjeljom cak i ne moze ni trecinu toga ZARADITI a ono ne radi i dobija tolike pare, bas nepravda..
Zar nece ici na komisiju poslije 42 dana provedenih na bolovanju ili to samo vazi za sitnu buraniju?Pitam za druga.
Dobar sistem , dajte mu još nešto da j...e dok je u bjekstvu !!!
SDA HDZ i SNSD i SDS pravili ovakav sistem tj nesistem
Covjek ukrao 200km iz crkve i dobio 10 mjeseci zatvora. U medjuvremenu, politicari koji su dobri sa Dodikom i Covicem, kad ih "uhvate" u kriminalu idu na bolovanje sa svim beneficijama, ili dobiju unaprijedjenje. A ti narode cuclaj, i listaj kataloge da vidis gdje je jeftinija pasteta i mlijeko.
Hvala Trojka.
I kazu Zoran i Zorani problem.....ma nisu problem je cijeli sistem koji je napravljen da im je omoguceno da pisaju po nama. Paaaaa obitelj vam ja bi preko noci donio zakon ako si umjesan,osumnjicen a pogotovu osudeni kriminalac.....stop sa svim benificijama. Ali ne moze kad znaju da su sutra mozda oni na redu.
Ispravite me ako grijesim, ali obicnog radnika bi otpustili da se dokaze da je putovao, isao na more itd. dok je bio na bolovanju. Da ne pricam sto je jos rijec o ovakvom "pitovanju"