Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imali Opstine pod okupiranim trritotijem RBiH da nisu pocinili zlocin.!?
Nema
360@ Od kakve Jugoslavije? To od čega se BiH osvojila nije više bila Jugoslavija već ostatak Jugoslavije jer niko od Bošnjaka nije bio za raspad Jugoslavije. Genoci delijo objasni odlazak Crne Gore i Makedonije jesu i oni napustili SFRJ.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sad veceras ko gospodin preko Drine ! sto ne bi kada te nisu odmha uhapsili !
jhj
Cijela nacija ima bar jedan ratni zlocin, nerealno
Sloboda za Potrebni Procenat.
Sloboda za Slobodana!
Sloboda za Radenka !
U roku od 6-8 sati ode Zoran za Srbiju... Sutra stara prica: nema ga na prijavljenoj adresi
Pohapsit sve do trećeg koljena zasvaki slučaj.
Ne booooj se mišu mali, neće te dirati. Kolko se to prepalo da bi do trećeg koljena kaže "za svaki slučaj"
treba pod hitno donijet zakon ako pobjegne oduzimanje drxzavljanstva i sve imobine bilo da je na njemu ili na bilo kojem clanu porodice...a sa srbijom treziti izmjenu dogovora koju je radoncic potpisao i svim ovim prebjeglim zlocincima
Šta češ mu uzeti kad nema ništa
svi ovi zlocinci i izgledaju kao osobe sa malom ili nikakavom inteligencijom
Ne izgledaju već jesu. Kakav jado što i očajnik moraš biti da počiniš zločin, ubiješ, prebiješ, maltretiraš, protjeraš, opljačkaš, uzmeš nešto što nije tvoje....i time se dičiš? Jad usrani, na najmilijima im se odrazilo.
Zoran vama nece ddocekati drugostepenu ode on za Srbiju.
Duse nevine, ne bi oni komarca ubili sta nam je😏
Čamac pa preko Drine u obećanu zemlju.
Sad cim izadje iz sudnice on ce pobjeci. I onda ce vijesti pobjegao taj i taj presudjeni zlocinac. To kao samo da nas obavijeste.......
Pa jel Radenko ili je Radovan? Pitam za komsiju.