Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HDZ HR koristi Hrvate Bosne i Hercegovine za jeftine političke poene, dok ovi unutar BiH siju mržnju, zapišavaju teritorije. Na svakom koraku križevi, zastave presuđene HB, slavljenje poražene ideologije iz 2.svj rata, i td. I onda se ova javlja kao navodni prijatelj BiH, paradoks i licemjerje.
Pa sta ti smetaju krizevi?
Ova zena je olicenje zla.
Hrvatsko pitanje u Bosni? Prvo trebas Hrvzte u Bosni jer ih nema. Ako mislis na pohrvatice, pa Stjepan Radic je hapsen zbog pohrvacivanja katolika Bosne za vrece AU zita.
Ajd sad na stranu sta su razni Srbi iz Srbije i Hrvati iz HR cinili da bi uvjerili taj narod da su Srbi i Hrvati nego se covjek stvarno pita koja muka je natjerala te ljude da se distanciraju .?????????
Za nas i Europu ne postoji nikakvo "hrvatsko pitanje", to ti u svojoj glavi riješi...
Za vas?! Koje to vas? Ko ste vi?
europljani 🤪🤪🤪🤪
Stvarno se slazem sa Zeljanom da uredimo Bih kako Belgiju,koliko vas ima toliko dobivate u parlamentu i u vlasti, tako da 8%hrvata nece zagorcavati zivot 53% bosnjacima,samo sada je vise roma,albanca i ostalih od hrvata njima treba ponuditi vlast a ne manjini
Je li ova Hrvatska ili BosanskoHercegovacka zastupnica iznajmljena u sabor ,uvjek se oslovljava kao BiH zastupnica,a ponasa ko saborsko Hrvatska desnicarsko providna propovjednica.
U BiH nema tri naroda,u BiH ima tri religije a jedan narod...moje prezime imaju katolici,pravoslavci i muslimani i u BiH zive vjekovima.
upravo tako BOSANCI I HERCEGOVCI ove etnicke prefikse smo popusili kao foru da nas podijele u torove hakmo ovce bleeeeeeeee 🤪🤪🤪🤪
Ne vidimo neko cvijeće u EU vidimo puno mržnje licemjerja i fashizhma
Ljepse bi bilo da neko drugi dobije taj mandat u EU
Nebitno pitanje
Ja je volim slusati kada prica. Odma mi se digne
Da ima ista u glavi skontala bi da treba da se ostavi Bosne, makar iz postovanja sto je ta zemlja hranila dok Zeljana nije dobila priliku da je izda, da joj zabije noz u ledza... Zeljana je toliki primjer podlosti da svako ko se se slika sa njom direkto postane predmet podsmijeha...
Vase rjesenje je vas fini decko Konakovic, vase hrvatsko cvijece !
Zna li druga nato sila u NATO paktu Turska koja salje ogromno oruzje Ukraini dok Hrvatska popravlja Rusiji helikopterske motore da se Hrvatska bori protiv njih aktivno i pasivno? Treba im javiti :)
ako su svi """prijatelji ""BiH kao ti (iako si na žalost rođena u BIH) onda mi nemamo prijatelja