Komentari (236)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O cemu ova prica samo ultra fasisti su bili protiv.
Ova prica o khitama brale, zeleni ko krastavac, lijevi u lijevo, crni, debeli
Hihihihihihi zločesta, udružena.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma ja, realnost u BiH prepoznaju samo Hrvati i Srbi. Cijeli svijet je zalutao
Únete a los grandes Illuminati hoy y hacerse rico y famoso. ¿Estás buscando sabiduría y conocimiento ? ¿Es usted un hombre / mujer de negocios, pastor, político, músico, médico, futbolista, estudiante? Vos si quiere ser un artista o actor famoso (e t.c) a través, conviértete en miembro hoy y recibe la suma de $ 300,000 dólares semanales con un carro whatsapp +919619915236
Prepoznali su oni vaš fašizam iz aviona. Pa nije moguće da ne kontate da oni kontaju??
nase hrvatice najljepse u regiji
naročito ove u Bosni hahahahaha
Zovko oooo haj reci molim! Zovko: molim Opalim te golim....😂😂😂😂😂🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Željana je največi promašaj frakcije u hrvatskoj politici koja još uvijek zagovara propali sporazum Cvjetković-Maček.Ništa nije uspjela godinama.Trajno je označena kao profašistički faktor i svi ozbiljni političari je zaobilaze...sem onog njenog ljubavnika a i njega niko ne respektuje.
Zeleni i lijevi su prepoznali separatizam i uspostavljanje Hrvatske Republike Herceg-Bosna, mislite da je neko lud?
I ja se pitam,da li neko u normalnom svijetu moze prepoznati osobu poput tebe,koja sve radi da naskodi vlastitoj drzavi.Srami se same sebe!
Pokupila svoju guzu i pravac u Hrvatsku, pobjegla od svih problema, glavom bez obzira. Sad se nadje da palamudi iz druge drzave i toboze brine o svom bivsem komsiluku. Ovo je licemjerstvo jos nevidjeno.
Željana Zovko kmeeeeeeee kmeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeereee Crkni pukni Bosna je zemlja svih gradjana a ne samo HDZ - ovaca, SDA - ovaca i SNSD - ovaca. Ja cu glasati za koga ja hocu a ne za koga ti kazes. Odsad glasam za Sejdu Bajramovica i Jakoba Fincija. Roma i Jevrja skupa ima vise nego Cas HDZ - ovaca!!!!!! Crkni pukni nije Evropa luda bolan bolan
Imam životnog iskustva sa ljudima svakakvog kalibra ako mogu dati prijedlog mlađima osobama a i nekim starijim.Meni je ova žena ne važna ali upalite video i pratite njeno lice prilikom govora i slušajte šta govori,ako ne iz prvog puta onda iz 2 ili 3 puta ce te vidjeti kako ova gospođa laže gledaoce a i samu sebe.Ako ste je procitali onda ce te u buducnosti uvijek moci procitati ko vam je pravi prijatelj a ko prijatelj iz interesa i vjerujte bice bolje za vas kad ih o&jebete.
Medju nama i u našoj državi žive neofašisti,neonacisti,klerikalni šovinisti i sluge svojih kolega iz EU. To svakom bošnjaku treba da bude jasno.
dzaba sve nego zive zločinci. Sreća da je je Praljak nazdravio, bar jedan manje.
možeš da plaćeš,možeš da režiš, možeš da popušiš ili da bježiš
████████████████████ █▄─██─▄█░▄▄░▄█▄─▄▄─█ ██─██─███▀▄█▀██─▄▄▄█ ██▄▄▄▄██▄▄▄▄▄█▄▄▄███
Prepoznali su oni realnost 10% stanovništva blokira čtavu državu to nema nigdje...Imaju i oni u EU za+razne grupe stanovništva ki živi stotinma godina a le nema pravo da blokira sve,
FASISTI!