Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"izrael" nikada nije priznao genocid u Srebrenici niti glasao za rezoluciju u UN
Pa nesmiju kad znaju da su pocinili Genocid
To nam i ne treba od istih!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo vi precizirajte, kad vam ljudi pošalju 50.000 komada za 15 minuta, nećete znati ni šta vas je snašlo.
Kad Bosnjo pocne da prica o UN rezolucijama, medjunarodnoj zajednici, Hagu, to ne vazi za Amerikance i Izraelce niko im ne moze nista oni vladaju tim institucijama.
Interesantno je preko koje drzave planiraju doci. Iran je rekao da ce i toj drzavi odgovoriti udarom. pa eto da vidimo
Hoce li ko poceti zaustavljati ove teroriste iz Izraela na celu sa Natanjahuom. Pa vec sada je ubio na stotine hiljada ljudi,u dva mandata dok je bio premijer.
kao Izrael precizirao napade, pa zna se ko vodi ovo sve
Eto sad odobrava a ko iranci trebaju da gledaju ilimjesto isto da preciziraju uzvracanje.. samo 10 puta jace cisto onako u centar sami a gradjanima porucili da se svi isele iz izraela ako zele sacuvati zivot..jer svr u izraelu je vojni cilj.. zaokruženo.. i tako to trebalo bi posmatrati
ovi sad poceli kao Hezbolah ranije, te napast cemo, te mete precizirali, te ovo te ono. ako imate hrabrosti i mislite da ste u pravu napdnite. ako nemate hrabrosti i mislite da mozda niste u pravu, umirite se i ne prosipajte se supljim pricama. napasti Perziju nije mala stvar to je jasno.
a do tada cete ubi.jati djecu u libanu i gazi?
Iranci NE TREBAJU ČEKATI NEGO NASTAVITI
Dokle ovo. Izrael, raketira i bombarduje svaku zemlju koja mu na um padne. Dobro došo III Svjetki rate, tj kijametski dane.
Polako! Izraelci samo po regiji, B. Istok. Ništa im drugo nije interesantno. Hah, da neće Bosnu...vidiš manu u logici. Nema od ovih prostora ništa.
Halo ba svima je jasno da rade po vasoj direktivi, nije svijet glup
Pa ne mogu ONI KOJI RADE GEMOCID i priznat genocid
Eto Iran ne zna da bi ih mogli napasti i docekace ih skrstenih ruku.
mene cudi zasto iran ne nabavi onaj ruski s-400 il tako nesto?
Samo atomsku nek posalju
Jesi li ti prespavao posljednje 2 godine? Rusi, da su mogli, dovukli bi S-1400, da brane Most kod Hersona, ili aerodrome po Krimu, pa im nije pomoglo, protiv starih raketa koje su Ukrajinci dobili. Zamisli sada sta ovi imaju?
Lideri paAra se uvukli u pakSu bibiju i boli ih briga za sve... ali ne shvacaju da ce i oni doci na red kad tad, i Sadam je mislio da su drugari, sve dok je plesao kako oni sviraju.