Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU je najvece zlo
lose izgleda, ne prija mu belo iz nip, valjda star sta li?
Jest jos samo joj mi falimo i tvoje rodno Gacko. Bez nas i Gacka oni bi davno propali.
Ovaj je zvizno odavno
Ovaj presao u nip kar,,l haha i misli da mu ko sta vjeruje
milioner deno dezerter
Klix, da li je hidžab odevni komad Evrope? Neće biti da je ovo govor mržnje.
gooUser, da li se ekavicom prica u manjem entitetu?
Zašto da ne! Hidžab se u Evropi nosi od 711 do 1492. godine u Španiji u vrijeme Umajadskog Kalifata do Beča u vrijeme Otomanskog Carstva sve do danas širom Evrope! To je tradicija u kontinuitetu koja ne postoji za niti jedan drugi dio odjeće ili modni detalj! To bi trebalo proglasiti za materijalni dio Evropske kulture kao i Islam za ne materijalno kulturno dobro jer danas Islam prihvata najobrazovaniji dio Zapadnog Svijeta
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sigurno tako i nazciursula i šmit ovikamufnacziji misle
Engleska i Norveška pobjegli iz lopovske EU, a ovaj hoće da se uvali u Briselski restoran
Ma, jaaa ,..! Nek se nešto pričaa...
Ma jasta bolan samo tebe cekaju jer si ti jako sposoban privrednik i pokretac privrede na sve strane ha ha
Ma jasta bolan samo tebe cekaju jer si ti jako sposoban privrednik i pokretac privrede na sve strane ha ha
PRESTANITE SA PRODAJOM LAZI O EU, NECEMO NIKAD MOCI U EU JER JE IZ KORIJENA SVE TRUHLO
I EU NE ZELI....
... NASU VJERU
Trojka je petokolonaški projekat osmišljen u beogradskim i zagrebačkim kuhinjama čiji je cilj relativizacija, revizija istorije i izjednačavanje žrtve i agresora, kako bi djeca jednog dana u školama učila da je ovdje bio "građanski rat" i da smo se "svi ubijali". Forto je više puta izjavio da je rat završen prije 28 godina, u fazonu čuvene trojkaške fgr mantre "ko nas bre zavadi". Glasali ste za Trojku, drage Sarajlije, sada gledajte i uživajte!
EU nije za nas a pogotovo ne otvorene granice prema našim susjedima samo OTAN
Zvizdiću, bolje da narodu objasniš zašto je propala revizija presude protiv Srbije za genocid, pošto si bio jedan od ključnih aktera, ili si i ti poput ostalih ex SDA-ovaca opran od grijeha i amnestiran od svega, sada kad ste ušli u "prepoštenu i bezgrešnu" Trojku?