Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar nije taj mehanizam usaglašen ???? Stožernik je prije par meseci predao i potpisao lično u centru EUa, nekave dokumente.??? Auuuu, znači opet ništa ... Predaš , potpišeš , slikaš se , mudro zboriš ( osobno ) , a ono ubleha. PS; narode , ma kojim imenom se vabiš , ne dozvoli da te više je...u seoske varalice i hoštapleri...
Predali nepotpune dokumente, misle da ce to proc kod EU...dobili kiflu normalno i sad opet na novo usuglasavanje
Radi se o tome da su se entiteti žalili, te je sada odluka u proceduri amandmana i izmjena.
I sta bi? je li se smirio transvestit zeljko?
penzija jos nema a vi ste svi nasmijani mora da su legle plate
Cuj ti izraza "mehanizam koordinacije" buahahahahahh.. samo mazite oci ovcama da misle da je to nesto wow hahaha... pi*ka vam materina neradnicka! Mehanizam koordinacije, Reformska agenda hahahahah... Mazi oci bagri kad bolje nije ni zasluzila...
Koordinacijom ih Fuade!! :D
Nikakav to nije blam samo dopuna i rezultat 100% uspjesan eto, bitno je da se radi a predat izvjestaj je validan ovo je samo ograda za ubuduće.
oh, ne, opet taj "mehanizam koordinacije"..... tačno imam sliku pred mentalnim okom kako on izgleda.... jako je lavirintastog dizajna, sa puno okuka, zavrzlama, krivina, mrtvim uglovima, puno zapetljanih cijevi koji svugdje prolaze a nikud ne vode ;)
Razgovaraju o tome kako da još više kradu.
Ko(NJ)ordinacija u BiH
Koliko su srali da su ugrozeni u Sa, mislio sam da ce ih neko sa alte skinuti zoljom
Ovo je "KO - ORDINACIJA" za Psihijatrijske slučajeve.
Garant ce se nesto promjeniti. :S